2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتید به ورود اولتون به دانشگاه چه رفناریو نمیکردید⁉️💚🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 115 پست
😳😳😳واقعا؟چرا؟

حواشی در حواشی یه گروه هستن همش در جال پچ پچن میگردن ببینن کی سرش تو کارخودشه 

یگانه خانم.  اسم کاربریم نزن عزیزمه  م رو نذاشته آخه هی می‌نوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکر کردید تو دانشگاه راه خودتونو برید بیاید و کسی کار به کارتون نداره کاملا در اشتباهید =)))

من راه خودمو رفتم کسی هم کاری به کارم نداشت..

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

کلا درگیر حاشیه نشدم سرم به کار خودم بود

بقیه چطور 

یگانه خانم.  اسم کاربریم نزن عزیزمه  م رو نذاشته آخه هی می‌نوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد

دانشگاه اینجوریه که آموزش هرجا گند زد میگه بخشنامه جدید اومده :)

تو دانشگاه رل نزنید 

زدید هم از دانشکده دیگه بزنید 

همکلاسی اصلا توصیه نمیشه 

یکیم اینکه هرجور رفتید دانشگاه اونطوری بمونید چادری رفتی جادری بمون بی آرایش رفتی بی آرایش بمون

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خوشبختانه رفتار بدی نداشتم🥥 

همین فرمون رو ادامه میدادم

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

تو دانشگاه اینجوریه که پسرا هرچی با هم صمیمی‌تر باشن بیشتر به هم فحش میدن ؛ دخترا هم هرچی باهم بیشتر مشکل داشته باشن بیشتر قربون صدقه هم میرن !

قربون خلقتت خدا :))

با کسی صمیمی نمیشدم😐به معنای واقعی کلمه

هیچکس تنها بودی یعنی 

در مورد هیییییییچ پسری تو دانشگاه با دخترا صحبت نکن گفتن خوبه تو هیچی نگو گفتن بده تو هیچی نگو

اگه به یه نفر بگی از یکی خوشم اومد در واقع به همه گفتی

اگه برمیگشتم عقب به هیچ پسری رو نمی‌دادممن کاری هم نداشتم با کسی ولی رابطم با دوستای خودمم داشت به ه ...

یعنی در چه حد فقط سلام خدافظ کردن

کار خاصی نکردم که پشیمون بشم بعدش...بچه ی خوبی بودم😁

همکلاسیات چطور اونا که حاشیه زیاد داشتن چی میکردن

یه سوال جامدادی ببریم مسخرمون میکنن ؟ 😁😁

نبرید بهتره 

اجازه هم نگیرید 😂