2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتید به ورود اولتون به دانشگاه چه رفناریو نمیکردید⁉️💚🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 115 پست
یعنی همین جوری سرمون بندازیم پایین بریم بیرون سرویس؟

عزیزم استاد همون اول بهتون میگه قانونارو 

بعضیا خودشون میگن وسط درس اصلا اجازه نگیرید حواسا گرت شه بعضیام حساسن ممکنه گیر بدن

بهتره با سر اشاره کنی اگه حساسه

یگانه خانم.  اسم کاربریم نزن عزیزمه  م رو نذاشته آخه هی می‌نوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا خیلی کم اما راضینا ولی اکثرا میگن بدرد نمیخورن بعضیام میگن برعکس محیط خوب واسه شناختن دانشگاه ...

همین دیگه نقطه ای که حس کنی این پسر متفاوته باختی عزیزم!

اونایی که تعریف میکنن عالیه هنوز متوجه نشدن باخت دادن شایدم تعریف شون از رابطه خوب صرفا بودن یه مذکر دور و برشونه

۹ میلیارد جمعیت داره کره زمین که نصفش مردن بین ۴/۵ میلیارد گزینه اون ۲۰ تا پسر رو حذف کنین توصیه دوستانم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
از چه نظر بدرد نخورن؟

هر نظر 

اینا پسرایی هستن که هنوز به بلوغ عاطفی، عقلی ، اجتماعی ، مالی و ‌‌‌... نرسیدن و فقط ادای روشن فکری میان و منم منم میکنن در حالی که محتوای فکریشون فقط آلت سرگردانه!

وقت تون رو با این نابالغا تلف نکنین 

پسرایی که بزرگترن و خارج دانشگاهن و مشغول کارن آدمای معقول تری هستن ، مهربون ترن، باگذشت ترن ، هزینه میکنن، کمتر لاشین و ارزش حضور شما توی زندگی شون رو متوجه میشن

همین دیگه نقطه ای که حس کنی این پسر متفاوته باختی عزیزم!اونایی که تعریف میکنن عالیه هنوز متوجه نشدن ...

فقط همکلاسیا یا مثلا ارشدام همینن؟! 😂

یگانه خانم.  اسم کاربریم نزن عزیزمه  م رو نذاشته آخه هی می‌نوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد

هر نظر اینا پسرایی هستن که هنوز به بلوغ عاطفی، عقلی ، اجتماعی ، مالی و ‌‌‌... نرسیدن و فقط ادای روشن ...

پسر اینطوری که گفتی خیلی کمه...  پسری که انسان باشه واقعاً کمه. 

یجوری گفتی دیدم به هم کلاسیام انقد بد شد حتی فکرم در موردشون نمیکنم😂

فقط همکلاسیا یا مثلا ارشدام همینن؟! 😂

در گوشی بهتون بگم

پسری که سنش زیاده ولی همچنان توی دانشگاه دنبال ادامه دادن مدارج تحصیلی ارشد و دکتری و ... هست در حالی که توی ایران که اکثر مدارک تحصیلی بالا تاثیر روی آینده شغلی شون نداره یه آدم نابالغه و یکم کودنه حتی

مردا ذاتا آدمای محاسبه گری هستن پسری که هنوز نمیفهمه این دو سال ارشدو میرفت کار میکرد کلی جلو بود توی زندگی یکم باید بهش شک کرد!

به جز بعضی رشته های خاص که واقعا درآمد طرف کن فیکون میشه با ادامه تحصیل مثل تخصص های پزشکی!

پسر اینطوری که گفتی خیلی کمه... پسری که انسان باشه واقعاً کمه. یجوری گفتی دیدم به هم کلاسیام انقد ب ...

دختر داغونم زیاده ، واسه هم ساخته شدن نگران نباشین

این انتخاب شماست استانداردتون رو بیارین پایین و بذارین پسرا تجربه های تروماتیک واسه تون ایجاد کنن تا به حرفی که امروز گفتم برسین 

یا خودتون از اول مسیر انتخاب هوشمندانه رو در پیش بگیرین

دختر داغونم زیاده ، واسه هم ساخته شدن نگران نباشیناین انتخاب شماست استانداردتون رو بیارین پایین و بذ ...

چقدر باهاتون هم نظرم عزیزم

منم دانشجوام و چند ترمه با هیچکدوم از پسراش ارتباط نگرفتم و چندتا دوست دختر واقعا خوب پیدا کردم

سوالم اینه اگر تو دانشگاه فرد مناسبو پیدا نکردم کجا پیدا میکنم؟ من ۶ روز هفته دانشگاهم😅 کجا پارتنر خوب پیدا کنم

چقدر باهاتون هم نظرم عزیزممنم دانشجوام و چند ترمه با هیچکدوم از پسراش ارتباط نگرفتم و چندتا دوست دخت ...

کلاسای مختلط برین 

کلاس زبان ، کلاس ورزشی مثل تنیس ، کلاسای هنری ، فعالیت های خیریه ، ورکشاپ های تخصصی رشته خودتون خارج دانشگاه ، درستون که تمام شد وارد فضای شغلی خودتون میشین و کلی پسر اونجا هست 

پسرای دانشگاه مثل پسرای تور کویر میمونن😂