2777
2789
عنوان

واسه اولین بار دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 59 پست

اون عبادت درسته آخه ؟

بچست دیگه متوجه نمیشه که همون تنبیه خوراکی کافی بود به نظرم وقتی میزنین بچه ها رو با سرشون داد میکشین

اینا باعث پرخاشگری در آینده میشه چون به این نتیجه میرسه وقتی عصبانیه باید با داد و تنبیه بدنی همه چیو آروم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور دلت اومد . روی روحیه ش تاثیر میزاره دیگه هیچ وقت این کارو نکن اگه تحمل نداشتی چرا بچه دار شدین؟ ...

آخه هرچی آرامش کردم ساکت نشد بعد من باردارم شاید به خاطر اون اینجوری شدم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

چقدر جون داره این همه ساعت گریه کنه حواسش پرت میکردی میگفتی برو تو حیاط بازی کن یا با اسباب بازی هاش ...

سه ساعت جیغ میزد 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

چهار سال و هشت ماه

تقریبا همسن خواهرزاده ی منه...خواهر منم بعضی وقتا که کار خطرناک یا زشت میکنه خواهرزاده ام،یه دونه از پاش میزنه....بعد اگه من اونجا باشم،گریه میکنه میاد بغل من...

منم میگم کار اشتباهشو...بچه گاهی باید کار اشتباهشو بفهمه وگرنه بی قانون بزرگ میشه...میشه همین دخترایی که گاهی تو نی نی سایت تاپیک های ناجور میزنن......البته بعدش خواهرم ناراحت میشه و بغلش میکنه از دلش درمیاره....با هم اوکی میشن....

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉