منم ۲ ماهه رژیمم ولی ۴ بار کیک خوردم هم خامه ای هم خونگی
۱۰ کیلو هم کم کردم
چند کیلویی شما؟
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ورزش هم میکنی؟من اصلا نمیتونم ب ورزش عادت کنم خیلی بی حالم میکنه حالم بد میشه
اره یک ماهه باشگاه میرم
ایروبیک + بدنسازی + دوچرخه ثابت
منم اوایل بیحال میشدم
ولی قرص ویتامین دی و ففول و منیزیم و امگا ۳ میخورم بهتر شدم
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
اره یک ماهه باشگاه میرمایروبیک + بدنسازی + دوچرخه ثابتمنم اوایل بیحال میشدمولی قرص ویتامین دی و ففول ...
شکم هم داری؟ من اندامم خیلی ضایع نیست..شکم و پهلو هام خیلی بد شده دلم میخاد صاف شه یکمم بازوهام لاغر شه..و دوس ندارم سینه هام اب شه چون خودش کوچیکه😭امکانش هست؟
شکم هم داری؟ من اندامم خیلی ضایع نیست..شکم و پهلو هام خیلی بد شده دلم میخاد صاف شه یکمم بازوهام لاغر ...
شکمم نه خیلی نیست
رون و باسنم خیلیی بزرگه
سینه خیلی لاغر نمیشه به نظرم
دمبل بزن که فرم بگیره و شل نشه فقط