حتی خوبشونم نمیتونه گول اینا رو نخوره . یکی هست تو فامیل. مرد خوب مومن سر ب زیر. تنها میره شهر دیگه خونه بسازه بعد بیاد زن و بچشو ببره .تو همون خونه ای ک میساخته ام شبها میخوابیده .یه روز یه زن بیوه با دو تا بچه کوچیک میاد جلوی این اقا رو میگیره.( فامیل این زن همسایه این خونه بوده امار اقارو بهش داده بوده)بهش میگه من و بچه ها جا نداریم شبها بخوابم چند روزه غذا نخوردیم بزار شبو گوشه این ساختمون بخوابیم . اینم دلش میسوزه قبول میکنه . بالاخره زنه موفق میشه مخ مرده رو میزنه بعد صیغه اش میشه .خونه اماده میشه ولی این نمیدونست چطور زن و بچه شو بیاره پیش اینها . زن اول هم شک میکنه برادراشو میفرسته اون خونه. اونام میان میبینن اقا زن گرفته . زنه رو خواستن بیرون کنن اونم کنه میگفت نمیرم . زن اول هم با بچه هاش خودشونو میرسونن .زن اول میگه من دیدم دو تا بچه کوچیک باهاش هست دلم نیومد بیرون کنم . با هم تو همون ساختمون زندگی کردیم . ولی ب یه ماه نکشید چون اون اقا وضع مالیشبد بود نمیتونست از خرج اونا بربیاد . اونام یعنی زن صیغه ای و بچه هاش خسته میشن و خودشون میرن . در کل میگم این اقا خیلی ادم خوبیه . تنها خطاش همون به بار بود. کلا میکم مردا همه این قابلیت خیانت رو دارن تو ذاتشون هست . ولی این زنهای هرز هستن ک با نقشه خودشونو میندازن وسط زندگی بقیه .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی از زن های فامیل هم شوهرش تو تصادف مرد . اینا انقدر باهم خوب بودن .شوهره چقدر دوست داشت زن و بچشو . یه ماه بعد فوتش. یه زن میره دم خونه اینا . ب زنه میگه شوهرت وقتی زنده بود خرج من و بچه هامو میداد . صیغه ام شده بودم .شوهرت خیلی خوب بود ولی مهریه باارزشی برام نزاشت تو صیغه . یکم از اموالش ب منم بده !
قابلیت خیانت تو ذات همه انسانها هست نه صرفا یه جنس ، و چون دست مردها باز تر هست راحت تر میتونن انجام بدن . زنهایی هم که تو ذاتشون این خیانته هس خوشحال از موقعیت پیش اومده راه رو تا آخر میرن