2777
2789
عنوان

کیا هنوز درگیر خونه تکونی ان

617 بازدید | 68 پست

همه ملت کاراشونو کردن نشستن خونه تمیزشونو نگاه میکنن. من تااازه از دیروز زندگیم رفته رو هوا😱😱😄😄 یعنی انقد سریعم تو کارام😀

از پریروز با همسر افتادیم به جون خونه از صب تا شب مثل خر داریم کار میکنیم😀

دستام همه پوست پوست شد تو این دوروز.

الانم تایم استراحته جشن گرفتیم بستنی خوردیم 😄

ولی میخوام تا شب تموم شه فردا تا ظهر بخوابم و ازاد باشم😀😀

دعا کنید خسته نشم تو این مسیر😀😀

کیا مثل منن دستا بالا😀

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بااینکه باردارم افتادم به جون خونه الان دارم ناهار میخورم از صب همسرم دخترمو برده بیرون من کارای ...

عزیزم مواظب خودت و نی نی کوچولو باش 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

من من من✋البته اتاقا فقط جابجایی وسرویس بهداشتی ازصبحم خوابیدم تازه میخوام برم خرید ده شبم نوبت اریشگاه دارم

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
خوبه شوهرت هست.....

بابا منو جز میده تا یه کار بکنه دوتا کابینت تمییز میکنه میگه خسته شدم میره میشینه

من بااینکه باردارم افتادم به جون خونه الان دارم ناهار میخورم از صب همسرم دخترمو برده بیرون من کارای ...

مراقب باش خیلی به خودت فشار نیار

من خونه تکونیم تموم شده اماخریدخونه واجیل وشیرینی ووسایل سفره هفت سین مونده وشال وکیف وکفشم شوهرجانم ...

خوب وسایل هفت سین و اینا که فردا هم میشه خرید با اجیل و شیرینی 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍