2777
2789
عنوان

هجده ساله یه بار نشده بهم پول توجیبی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 53 پست
فکر کردی نگفتم؟

چه مدلی گفتی ..بهم میدین یا بهم بدید ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگین کار کن امسال کنکور دارم درسمو بخونم هنر کردم

خب درخواست کن

باید بخوای بهت پول بده دیگه

اینقدر نخواستی فک میکنم نیاز نداریم

خیلی هم اشتباه کردی از غریبه پول خواستی باید از خانواده آن میگرفتی

اگر هم دیدی برات پول نمیفرستن هرچی لازم داشتید رو بگو خودشون برن بخرم برات

خطرناک ترین مردم کسی است که فهمش کم ؛ و اعتقاداتش بسیار است .. آنتوان چخوف ؛🌱🫴🏼

گفتی تا حالا بهشون؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

کارت یارانه رو بگیر

اگه خواهر یا برادر بزرگتر داری بگو بهشون درکت میکنن

و سعی کن پول دوست باشی همش بگو بابا پول داری بهم بدی؟بابا یه تومن بهم میدی؟بابا یکم پول بهم بده خب

یه بار میگن نه ده بار میگن نه بار یازدهم به بعد درست میشن

با منم اینجوری بودن که نمیدادم الان خوب شدن خودشون دیگه میفهمن پول نیاز دارم باید بدن

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

هرجوری که فکر کنی گفتم

هوووف

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

حالا تو خوبه من ازدواج کردم نه شوهرم تا حالا بهم پول داده نه میزاره برم سرکار

به نظرم دخترایی که توی خونه پدر سختی میکشن و بی پولی رو تجربه میکنن ازدواج بهتری میکنن چون با احساس تصمیم نمیگیرن با عقل و منطق تصمیم میگیرن پس جای خیلی بهتری از خونه پدر میرن

من خودم خونه بابام چیزی کم نداشتم بی پولی و تجربه نکرده بودم خواستگار پولدار هم داشتم اما قبول نکردم با احساس تصمیم گرفتم با شوهرم که وضع مالیش معمولی ازدواج کردم الان کلا یه زن بی پولم

ولی خب تو میتونی بری سرکار