2777
2789
عنوان

کیا هنوز درگیر خونه تکونی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشی خواهرررررر    

سلامت باش عزیزدلم😂😂سوهرم که میگه دو روز وقت داری😑بعد خودش هر شب خرییییدددهه من کککککککرزززتتت 

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
برای من هیچ جوره خوب نمیشه..البته کار اضاف نکنه نمیخوام کمک کنه😂😂😂

من پریروز رفتم ارایشگاه گفتم میرم تو یکم کار کن. اومدم دیدم خوابیده و ... دیگه دعوای سختی شروع شد😅😅 بعدش خداروشکر به خودش اومد😀 ولی بازم یکم کار میکنه سریع خسته میشه میشینه. ولی بازم همین خوبه حتی با دعوا😀 تنهایی نمیتونستم واقعا

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
من دیروز تموم کردم فقط راه پله مونده که احتمالا کارگر بیاد تمیز کنه الان دارم کیف میکنم 

خوشبه حالت😀

شوهرمنم دوساعته خوابه.اما حیاط وحموم ودستشویی بااون بودکامل وتمیزشست به اصافه جابه جایی وسایل

میگم فقط ی میز

تازه ی طرف میزم خودم‌ گرفته بودم

الان دو ساعته تو چرته

ما خونمون به شدت خاك گيره، از دو سمت حياط داريم و پنجره ها قديميه و كلي خاك رد ميكنه... خسته شدم منم، دوباره بايد سالن رو يك دستي بكشم...

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris
داداشم امروز اومده بهم سربزنه منم بالای نردبون خیلی عصبی شد گفت توچرا باید بری بالا لوستر تمیز کنی ، ...

بازم به نظرم مهم نیست خودت و بچه مهمتری در وضعیت الانت

سلامت باش عزیزدلم😂😂سوهرم که میگه دو روز وقت داری😑بعد خودش هر شب خرییییدددهه من کککککککرزززتتت&nbs ...

چه دلی داره شوهرت منم هرسری میرفتم خریدشوهرم به جای من خریدلباس میکردومن دست خالی برمیگشتم اونم راضی وخوشحاااااااال

کارایی که مربوط به خودمه کردم. کارایی که سخته یا سنگینه یا باید روی چهارپایه برم که به عهده ی همسرجا ...

خوب کاری کردی. شما که باردارین اصلا نباید کار کنین😀😀 انشا... انجام میده😀

والا من از همه زودتر شروع کردم اتاقا پذیرایی الان همشون کثیف شدن چون مریض بودم هیچ جا رو اماده نکردم ...

اره دیگه خیلی زودم شروع کنی کثیف میشه. من یکی از علت های گذاشتن کارام برای دو روز اخر همین بود😀😀