2777
2789
عنوان

کیا هنوز درگیر خونه تکونی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 68 پست
وااای خدای من مگه تو باردار نیستی !!!آخه اون بالا چکار میکنی؟ حداقل یه کارگر میاوردی یه روز، کار دست ...

اصلا نمیدونم چرا امسال من شور خونه تکونی دارم بااینکه باردارم به قدری زبروزرنگ شدم انگار نه انگار کارگرم چون اردیبهشت اومدیم اینجا گرفته بودیم دیگه گفتم نگیریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کارام تمومی نداره....پسرم ۹ماهشه خیلی ساکت بود یکماهی میشه فقط چشماشو میبنده و دهنشو باز میگنه و گریه گریه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

من کارهای مربوط به خودم وخونه تکونی و خریداهاموکردم ولی هرچی که بایدشوهرم انجام بده مونده خریداجیل ومیوه شیرینی ارایشگاه رفتنش خریداش بهشم میگم میگه چقدتو عجولی خدایا اینوکجای دلم بذارم

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
اصلا نمیدونم چرا امسال من شور خونه تکونی دارم بااینکه باردارم به قدری زبروزرنگ شدم انگار نه انگار کا ...

خلاصه خانومی زیاد جوگیر نشو کار دست خودت میدی و پشیمونی فایده نداره، از اردیبهشت تا حالا که یک سال گذشته خسیسی کردی

دور از نینیه تو من یه سال عید بسکه کار کردم و مهمون داری کردم نینیم قهر کرد افتاد😭

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
من کارهای مربوط به خودم وخونه تکونی و خریداهاموکردم ولی هرچی که بایدشوهرم انجام بده مونده خریداجیل و ...

وای انگار همه مردا اینجورین 

شوهر منم همینطوره دائم باید هولش بدم

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
 خلاصه خانومی زیاد جوگیر نشو کار دست خودت میدی و پشیمونی فایده نداره، از اردیبهشت تا حالا که یک ...

اره واقعا منم به این نتیجه رسیدم باردار شدم فقققر استراحت دست به هیچی نمیزنم. منم یه بارداری داشتم که نمیدونم چرا زرنگ شده بودم مثلن میخواستم بگم من حاملم مریص که نیستم. ولی متاسفانه نموند

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!