2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمو یدفعه گرفتم خیلی خوب بود

ولی دخترم تدریجی سخت تر بود

شاید بستگی ب خود بچه ام داره....پسرم راحتتر کنار اومد

میتونی بیشتر ببرش ببرون.پارک یا شهر بازی.خانه بازی 

خسته بشه شبها راحتتر و بی بهونه تر بخابه

خوراکی هایی ک دوست داره براش بخر بهونه گرفت بهش بده

میوه موز خوبه باخرما پر انرژیه

غذا هم ابگوشت  و غذاهای گوشتی که مقوی تره

شیر پاکتیم میتونی بهش بدی .بچهای من از یکسالگی عادت کردن هر روز ی لیوان شیر با شیره خرما یا شیره انگور میخورن

صبحانه ارده شیره.یا کره عسل.تخم مرغ بلدرچین (کوچولوی برای بچها جذابه و فوق العاده انرزی داره از تخم مرع بزرگها بیشتر)

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
منم شدیدا استرس دارم و دلم میسوزه اما الان فصل خوبیه میگیرمش دیگه

من میخوام بهتر غذا بخوره هم اینکه دندون هام داغون شدن تمام پوسیده شدن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من میخوام بهتر غذا بخوره هم اینکه دندون هام داغون شدن تمام پوسیده شدن

من اگه ب قبل برگردم قبلا۱۸ماهگیش میگیرمش چون هرچی زودتر بگیری هم بهترغذامیخورن هم کمتر اذیت میکنن هرچقد بزرگترمیشن فهم و درک و وابستگیشون بیشترمیشه