2777
2789
عنوان

دختری که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4708 بازدید | 131 پست
متاسفانه شما مثل اسپند روی آتیش به عدم نااگاهیت اصرار میکنی به جای اینکه بگی بزار برم یه سرچی کنم کا ...

عزیزم اون خانم درست میگن و شما اشتباه اگر قبول نداری با دلیل بگم اما امیدوارم قبول کنی ک نخوام بنوییسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر افزایش آمار طلاق ازدواج مجدد هم گاها محکمه به عنوان دلیل طلاق نمی پذیره. اعتیاد حتی . در صورت ...

خیر به این دلیل شاید ی سری اتفاقات بیفته اما در هر صورتی صیغه نمیتونه دلیلی برای طلاق باشه منتها اون خانم که گفتن تو نت جستجو کردن و بلدن کمی عجول هستن و درست نخوندن اگر نه نوشته بود صیغه جرم تلقی میشه اما سودی برای زن نداره دلیلی هم برای طلاق نیست اصلا

برو به اون علامه دهر که سرچای نت رو میخ کرده تو چشممون بگو ادعاش ... خر پاره میکنه

جالبه ک شوهرش هم معتاده هم زن صیغه کرده هم بیکارو الافه قاضی گفته اینا دلیل نمیشه فرتی طلاق بگیری ک برو سرزندگیت بساز باهاش! فعلا ک یساله معلق مونده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
جالبه ک شوهرش هم معتاده هم زن صیغه کرده هم بیکارو الافه قاضی گفته اینا دلیل نمیشه فرتی طلاق بگیری ک ...

جالب نیست متاسفانه

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

رفتم بابا خیلی ار آبرو‌میترسه سر کار موجهه

ببین میدونم خیانت خیلی سخته

واینکه میترسی دوباره تکرار کنه

ولی چیزهای دیگشو ببین

اگر اشتباه نکنم

گفتی مادرش هم باهاش دعواکرده

عزیزم میدونم خیلیها بهت گفتن طلاق بگیر

ولی من بهت میگم 

بیشتر مردها اینطور هستن

مرد بعدی از کجا میدونی چطوره

من میگم چندسالی بچه نیار

و اینکه به شوهرت بگو نسبت بهش اطمینان نداری

ببین باهات راه میاد یا به خودش حق میده

با این برنامه ها هست روی گوشیش بزنی 

میفهمی کجاها میره.

روی شوهر خودت کار کن

اونو به دست خودت بگیرش

چون نفر سوم فایده نداره

و اینکه گوشیش رمز داره یانه؟؟

اگر رمز میزاره که نتونی باز کنی

بهش شک کن

ضمنا گه گاهی درطول روز برو مغازش

اونجا گوشیشو نگاه کن

چون ببینی چه پیامهایی براش میاد

اینطوری ساعتهای بیرونش امن نباشه

ضمنا بهش رو نده

بزار اون دورت بچرخه 

تا قدر تو رو بدونه

ببین میدونم خیانت خیلی سختهواینکه میترسی دوباره تکرار کنهولی چیزهای دیگشو ببیناگر اشتباه نکنمگفتی ما ...

رمزشو میدونم

به برنامه رو گوشیش نصب کردم پیامهایی ک میاد سیو میشه حتی اگه پاک کنه

کلا گوشیش هکه دست خودم

ولی میترسم خط و گوشی دیگه داشته باشه

فعلا تو این ۶ ماه هیچی ازش ندیدم خیلی هم شک کردم ولی چیزی نبود.

یه بار بخ اون دختره با پیج فیک فوش دادم به شوهرمم گفتم برداشتم به دختره فحش نوشتم گفت خوب کاری کردی اگه آرومت میکنه.

گفتم یه سال بدون بچه آوردن تلاش میکنم اگه آدم شد که خب اگه نشد میرم.

ولی این شک لعنتی نمیذاره

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

رمزشو میدونمبه برنامه رو گوشیش نصب کردم پیامهایی ک میاد سیو میشه حتی اگه پاک کنهکلا گوشیش هکه دست خو ...

عزیزم با ایرانسل من و همراه من

میتونی ببینی شماره هاییکه به اسمش هستن

یه چی دیگه بهت بگم

خطهاییکه به اسم خودشن روی گوشیت داشته باش

اگر خط جدید بخره پیامهاش همون لحظه برات میاد

ضمنا خطهای خاموش

و خطهاییکه میگی پیش دوستاشن

همشون با همون برنامه های بالا بسوزونشون

نزار بمونن

به نظرم فرصت دوباره بهش بده

میدونم خیلی سخته

ولی کاری از دستت برنمیاد

نهایتش اذیت میشی یه گوشی ساده بهش بده

ضمنا بیکار میشی برو مغازه

هم کمکش کن 

هم همه جای مغازه زیر زیرکی بگرد

بدون اینکه خودش بفهمه

خواهر این دوره زمونه باید حواسمون چهار دنگ باشه‌.

اون برنامه که روی گوشی شوهرت وصله که گوشیش هک دست خودته

چه برنامه ای هست؟؟؟

به منم یاد میدی؟؟؟

عزیزم با ایرانسل من و همراه منمیتونی ببینی شماره هاییکه به اسمش هستنیه چی دیگه بهت بگمخطهاییکه به اس ...

خط هارو میسوزونم ولی اونا که دست دوستاشه کاری نمیتونم بکنم چون دوستش چند ساله داره و لازمش میشه.

چند وقت پیش گوشی دوستش گم شد خط رو سوزوند دوباره اومد گفت به شوهرم که برام بگیر چون همه اون شماره رو ازم دارن.

نگا برنامه خاصی نیست باید بری توی تنظیمات و تاریخچه اعلان رو فعال کنی هر پیامی میاد اونجا سیو میشه مگر اینکه نوتیفش رو خاموش کرده باشه.

توی گوشیش هیچییییی نیست هزاران بار گشتم قطعا آدمی که یه بار از گوشی زخم خورده حواسش هست دوباره چیزی جا نذاره توش پس به نظرم فایده نداره.

احساس میکنم خط دیگه ای داره که به اسم خودش نیست میخوام شنود بخرم ۵ تومنه میرم میذارم تو مغازه اش.

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!