2777
2789
عنوان

دختری که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4708 بازدید | 131 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدرصددددد ..امروز هم به مادر شوهرم گفتم فوقش دوسال دیگه عروست باشم بلاخره طلاق میگیرم ...خانواده م م ...

من با ۳۹ سال سن برای لباس پوشیدن هم باید از خانوادم اجازه بگیرم خدا لعنتشون کنه عمر و جونیم بخاطر تعصب بیخودی اونا سوخت 

ول کن بابا طلاق بگیر حوصله داری همش بهشون فکر کنی.... خودتو داغون میکنی.....صبح تاشب باید درگیر اونا ...

طلاقم دردسر داره حالا دردسرش به کنار

برای مامانم واقعا سخته کاش میشد بدون اینکه بفهمه جدا بشم

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

ببین من اولین کاری که کردم رفتم ماما آزمایش و معاینه شدم ولی ایدز و زیگیل رو روم نشد بگم.زیگیل تو مع ...

بله عزیزم پیش پزشک زنان هم میتونی چک کنی ..ابن سری رفتی متخصص زنان بگو چک کنه ببینه زگیل نگرفته باشی ..ایدز با ازمایش خون هست ..توی بیمارستان برات انجاممیدن به صورت فوری ..

من که اخلاق همسر شما رو نمیشناسم ولی تو تهدیدش نکردی؟

چرا هزار بار 

گفتم یه بار دیگه گوه اضافی بخوری یه جوری میرم که انگار نبودم

مامانشم بدجور باهاش دعوا کرد گفت غلط اضافه کنی تو خونه من جا نداری 

کاش منم شماره پدرمادر شو پیدا میکردمچون اصلا دلم نمیخواد با این سگ دهن به دهن بشم

دیگه بی خیال شو این کارو بایذ اولش میکردی عزیزم الان که بخشیدی سعی کن به زندگیت برسی اما حسابی مواظب باش که دوباره تکرار نکنه 

چرا هزار بار گفتم یه بار دیگه گوه اضافی بخوری یه جوری میرم که انگار نبودممامانشم بدجور باهاش دعوا کر ...

خب پس دیگه نگران نباش بد به دلت راه نده مامانش هم حمایتت میکنه انشالله همسر شما هم به راه راست هدایت بشه و دیگه غلطای گذشته رو تکرار نکنه

دیگه بی خیال شو این کارو بایذ اولش میکردی عزیزم الان که بخشیدی سعی کن به زندگیت برسی اما حسابی مواظب ...

چجوری مواظب باشم

من چمیدونم الان ک میگه در مغازه ام کجاست

چمیدونم راست میگه یا نه

چمیدونم خط دیگه داره یا نه

گوشی دیگه داره یا نه

عزیزم حالا ک بخشیدی یک فرصت بهش بده و سعی کن فراموش کنی کم کم پیش مشاور برو میدونم سخته اما تلاشت رو بکن زیر زیرکی هم همسرتو زیر نظر بگیر انشاالله عقل ب کلش اومده و سراغ این کثافت کاریا نمیره برای ارامش دلت دعا میکنم 

انشاالله هیچ کدوم از دخترای سرزمینم همچین دردی رو فراموش نکنن سخته🥰🫂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چجوری مواظب باشممن چمیدونم الان ک میگه در مغازه ام کجاستچمیدونم راست میگه یا نهچمیدونم خط دیگه داره ...

منظورم از مواظبت همینه دیگه

میزازه هروقت خواستی گوشیشو چک کنی؟ برنامه همراه من یا مای ایرانسل روش نصب کن میتونی بقهمی چندتا خط داره

منظورم از مواظبت همینه دیگهمیزازه هروقت خواستی گوشیشو چک کنی؟ برنامه همراه من یا مای ایرانسل روش نصب ...

همه خط هاشو استعلام گرفتم سه تا خاموشه سه دست دوستاشه یکی هم خط خودشه

ریز مکالمتشو چک میکنم

اینستا دیگه هیچ دختری فالو نمیکنه پیجشم عوض کرده

بله به گوه خوردن افتاد خودش و مادرش به دست و پام افتادن که ببخش ولی خیلی دروغ گفت گفت یک ماه بوده و ...

طلاق بگیر.. والا تا عمر داری فراموشت نمیشه.. بچه هم ک نداری و راحتی.. خیانتش جنسی بوده و از نظر من قابل بخشش و فراموشی نیس.. مثل خوره میافته ب جونت و روحتو روانتو نابود میکنه.. مرگ یکبار و شیونم یکبار

بتونه ثابت کنه برا زن عقدی دادگاه حق طلاق میده بخواد میتونه طلاق بگیره

ولی جرمی اون اقا نکرده وقتی بگه صیغمه 

طلاقو همیشه میشه گرفت مهم حقو حقوقه که وقتی طلاق درخواستش از زن باشه کلی ضرره 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

ولی جرمی اون اقا نکرده وقتی بگه صیغمه طلاقو همیشه میشه گرفت مهم حقو حقوقه که وقتی طلاق درخواستش از ز ...

خب با اثبات صیغه دادگاه حق طلاق و مهریه رو میده