2777
2789
عنوان

دختری که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4719 بازدید | 131 پست
خب با اثبات صیغه دادگاه حق طلاق و مهریه رو میده

نه خانوم اثبات صیغه اثبات جرم نیست که بخواد منفعتی داشته باشه برای اون زن

اون اقا میتونه بگه من زندگیمو دوست دارم طلاق نمیخوام بلدن اقایون این موقع ها چی بگن

در نتیجه خانوم برای جدایی باید پافشاری کنه و از حقو خقوقش بگذره

اون اقا شده سالها درین وضع اون زن رو نگه میداره تا جون به لبش بیاد ببخشه حق و حقوقش رو کجای کاری؟!

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

ولی جرمی اون اقا نکرده وقتی بگه صیغمه طلاقو همیشه میشه گرفت مهم حقو حقوقه که وقتی طلاق درخواستش از ز ...

عزیز توی قانون ایران حق طلاق با شوهره نه زن . صرفا مرد هر وقت خواست میتونه زنشو طلاق بده زن فقط در صورتیکه  شوهره معتاد باشه یا خیانت کرده باشه یا صیغه کرده باشه یا امنیت جانی زیر یک سقف با شوهرش نداشته باشه و یه سری مسائله دیگه که توی دفترچه ازدواج نوشته شده  در صورتیکه بتونه ثابت کنه در اونصورت فقط میتونه از دادگاه حق طلاق بگیره و تمام حق و حقوق خانومو  مهریه و حق تصنیفم قاضی به خانوم میده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز توی قانون ایران حق طلاق با شوهره نه زن . صرفا مرد هر وقت خواست میتونه زنشو طلاق بده زن فقط در ص ...

اشتباه میکنی زیاد خوش باشی

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

با یه جستجوی ساده توی اینترنت میتونستی متوجه بشی . برا اطلاعتون اسکرین فرستادم باشد که برای ناآگاهی ...

صیغه جزوش نیست

خیلی چیزام سرچ میشه میاد بالا مهم اینه چی اجرا میشه

مردا بلدن بهم دیگه یاد میدن درست هم یاد میدن و قانون همیشه دشت اوناس حالا هی عین اسپند رو اتیش بپر بالا پایین تا روزی بهت ثابت شه 

صیغه جزوش نیستخیلی چیزام سرچ میشه میاد بالا مهم اینه چی اجرا میشهمردا بلدن بهم دیگه یاد میدن درست هم ...

متاسفانه شما مثل اسپند روی آتیش به عدم نااگاهیت اصرار میکنی به جای اینکه بگی بزار برم یه سرچی کنم کافیه  دفتر ازدواج یکیو برداری و بخونی اون امضاها که زوجین دفتر ازدواج امضا میکنن یکی از بندهای دوازدهگانه همینه. 

خوش باشی بیشتر از این تمایلی به بحث و گفتگو با شما ندارم چون غیرمنطقی به ناآگاهیت اصرار میکنی بجای افزایش اطلاعاتت. بای

متاسفانه شما مثل اسپند روی آتیش به عدم نااگاهیت اصرار میکنی به جای اینکه بگی بزار برم یه سرچی کنم کا ...

ازدواج موقت شامل اینا نمیشه هزار بار

غرق در سرچ باش 

دنیای واقعی براش مهم نیست تو چی سرچ میکنی

خب با اثبات صیغه دادگاه حق طلاق و مهریه رو میده

نه کی گفته..خاهر من شوهرش صیغه کرده تازه بچه هم داره از اون زنیکه.‌..دادگاه یساله خاهرمو آلاف کرده چون شوهرش طلاق نمیده گفته صیغه و...خلافی نیس

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
نه خانوم اثبات صیغه اثبات جرم نیست که بخواد منفعتی داشته باشه برای اون زناون اقا میتونه بگه من زندگی ...

دقیقا خاهر من یساله تو همین وضعیت و همینو گفتن بهش

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
دقیقا خاهر من یساله تو همین وضعیت و همینو گفتن بهش

برو به اون علامه دهر که سرچای نت رو میخ کرده تو چشممون بگو ادعاش ... خر پاره میکنه

متاسفانه شما مثل اسپند روی آتیش به عدم نااگاهیت اصرار میکنی به جای اینکه بگی بزار برم یه سرچی کنم کا ...

بخاطر افزایش آمار طلاق ازدواج مجدد هم گاها محکمه به عنوان دلیل طلاق نمی پذیره. اعتیاد حتی . در صورت اعتیاد مضر که کانون خانواده متاثر میشه