2777
2789
عنوان

دختری که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4692 بازدید | 131 پست

الان جوونی 

نمیدونی ارزش روح و‌روان و سلامتی چقدر زیاده

دلخوش‌میکنی به پولای تو حساب

چندسال دیگه بخودت میای میبینی شدی چهل ساله

و این سالهای جوونی را با استرس و نگرانی از دست دادی

خب با اثبات صیغه دادگاه حق طلاق و مهریه رو میده

ای خواهر من کجای کاری هنوز تشویقی میدن ب این آشغال ها یکی از اقوام نزدیک من ب خانمی ک فرشته بود خیانت کرد کار ب دادگاه و طلاق کشی رسید چی گفتن بهش ب نظرت تو ضامن حق و حقوقت و خرجیت باش همینکه سقفی تهیه کرده و شکمتو سیر کرده برو خداتو شکر کن این جواب هایی ک ب یک زن بینوا و دل شکسته میدن میگن اگر همه چیزت کامله برو سرجات بشین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج موقت شامل اینا نمیشه هزار بارغرق در سرچ باش دنیای واقعی براش مهم نیست تو چی سرچ میکنی

آفرین مایکی از اقوام نزدیک زن گرفت دادگاه حتی با بهترین وکیل چی گفت تو ضامن خرجی ات باش ک بده اگر نداد و تونستی ثابت کنی ک نداده بیا تا مشکل تو حل کنیم اگر برو بشین خداتو شکر کن شکمت سیره سقفی داره و لباسی ب تن 

مدرک دارم چت دارم ازشون

ببین گلم من خدایی نکرده جات بودم هیچ‌قت خودمو کوچیک نمیکردم برم با یه خراب کثیف دهن به دهن بشم 

اونقدری واسه خودم ارزش قائل میشدم که نخوام اون اشغال رو آدم حساب کنمو و برم سراغش 

فقط از شوهرم میرنجیدم چون شوهرم به من متعهد نبوده و کس دیگه رو به من ترجیح داده 

هرکاری میخوای با شوهرت بکن و اون عوضی رو نادیده بگیر 

دارم همونکارو میکنم

عزیزم رفتین پیش مشاور؟ 

شما یه دوره سوگ رو تجربه کردین 

برای فراموش کردنش بنظرم مشاور مفیده 

اگر بتونین باهمسرتون برین ک عالیه، 

ولی اگر هم ن بنظرم خودتون برین ، 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
فقط میخوام جلوی تکرارشو بگيرم ولی نمیدونم چجوری

باهم برین مشاوره اگر میاد 

بنظرم اگر قبول کنه بیاد خیلی خوبه

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎