2777
2789
عنوان

دختری که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4732 بازدید | 131 پست
به خانواده اش گفتم پدرش کلی کتکش زد گفتم من بچه دارم و داره زندگی منو بهم میریزهمادرش زنگم زد کلی به ...

کاش منم شماره پدرمادر شو پیدا میکردم

چون اصلا دلم نمیخواد با این سگ دهن به دهن بشم

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بگذر ببخش واگذار کن به خدا خودش میدونه چطور جواب بنده هاشو بده حالا چه خوب چه بد

اگه دوباره گوه خوری کرد چی؟

این دفعه قطعا یه جوری میره که من که هیچ ده تای منم نمیفهمه 

شاخکاش تیز شده خوب قایم میکنه

وووای عزیزم کاملا حق داری خیانت یک زن رو درون میشکنه وخورد میکنه هیچ وقت نبخش هیچوقت ..در اسرع وقت واسه اروم شدنت اول کارای طلاقتوشروع کن .بعدشم حتما مرتب پیش تراپیست بروتادوباره بتونی خودتوپیدا کنی .پولاتم سپرده کن توبانک تا دست هیشکی بهش نرسه وسودشو بگیری ..از شوهرتم فاصله بگیر چون امکان داره اون عوضی hpvگرفته باشه و به توانتقال بده ..واقعا متاسفم وامیدوارم بعدا  یه ادم خوب سرراهت قرار بگیره که اینروزاروفراموش کنی ...به خودت فکر کن .و قوی باش ..🌿🌿🌱🌱

الان به دختره ابراز نفرت کنی شوهرت میفهمه که هنوز کینه داری و احتمال طلاق را میده و زرنگ میشه.

شوهرم نمیفهمه من بهش ابراز نفرت کردم 

وووای عزیزم کاملا حق داری خیانت یک زن رو درون میشکنه وخورد میکنه هیچ وقت نبخش هیچوقت ..در اسرع وقت و ...

ببین من اولین کاری که کردم رفتم ماما آزمایش و معاینه شدم ولی ایدز و زیگیل رو روم نشد بگم.

زیگیل تو معاینه مشخص میشه؟

من بعداز ۱۷ سال زندگی دیشب یاد خیانت شوهرم با فامیل نزدیک خودم افتادم..تا صبح نخوابیدم از شوهرم متنف ...

به عقب برگردی طلاق میگیری؟

مردا زود لو میرن خیلییی زود لو میرن

میشه بگی چجوری کنترلش کنم که زود بفهمم؟

چون فکر میکنم گوشی مخفی داره گوشی قدیمی شو گم کرده 

به عقب برگردی طلاق میگیری؟

صدرصددددد ..امروز هم به مادر شوهرم گفتم فوقش دوسال دیگه عروست باشم بلاخره طلاق میگیرم ...خانواده م میگن چون عاشقانه ازدواج کردی از طلاق حرف بزنی میکشیمت