2777
2789
عنوان

به نظرتون بد میشه

57 بازدید | 2 پست

من امروز باشگاه دارم

شلوار لگی که خریدم برام قدش بلنده یکم

شرایطم ندارم ببرم کوتاهش کنم امروز میشه برای یه روز دیگه

از طرفی یه ست دیگه میپوشیدم برای باشگاه

اونو سه جلسست میپوشم و خجالت میکشم امروزم بپوشمش..

به نظرتون اشکال داره این شلوار لگ و بپوشم تا بزنم پایینش و ؟ حدقل دو سه تا،تا میخاد که یکم پف میکنه قطعا،،یا به نظرتون همون ست و بپوشم ؟ 

واقعا نمی‌دونم😅😵‍💫 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
وای چقدحساسی🤣😂🤏

چرا حساس ؟😅😂 

اخه جدیدا مردم همه چی و مسخره میکنن

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.