2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان عزیز 🌷
نگران نباش، رشد دندان‌ها گاهی با کمی زاویه یا کج شدن شروع میشه، مخصوصاً تو سن ۶ سالگی که دندان‌های شیری دارن جای خودشون رو به دائمی‌ها میدن.

🔹 چرا دندان‌ها کج درمیاد؟

• فضا کم توی فک: بعضی بچه‌ها فک کوچک دارن و دندان‌ها برای رشد مستقیم جا کم دارن.
  • دندان شیری دیر یا زود افتاده: وقتی دندان شیری هنوز هست، دندان دائمی ممکنه زاویه‌دار بیاد.
  • عادت‌هایی مثل مکیدن انگشت یا پستانک طولانی هم می‌تونه روی زاویه دندان اثر بذاره.
  • ژنتیک: گاهی این موضوع خانوادگیه و والدین هم همین مشکل داشتن.

🔹 چه کار کنیم؟

• یه معاینه پیش دندان‌پزشک کودکان مهمه. دکتر با بررسی عکس رادیوگرافی (O.P.G) می‌تونه تشخیص بده که آیا نیاز به ارتودنسی زودهنگام داره یا صبر کافیست.
  • صبر و کنترل فضا: گاهی فقط نیاز به صبر هست تا دندان‌های دیگر رشد کنن و خودش صاف بشه.
  • جلوگیری از عادت‌های مخرب: اگه هنوز انگشت می‌مکد یا پستانک استفاده می‌کنه، کم‌کم کنار گذاشتن کمک می‌کنه.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1