2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایفون 

دلیلی نداره دیگ بهتر از سامسونگه اگه کیفیت دوربین برات مهمه

سامسونگ پردازش رنگش خیلی ضعیفه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

ایفون دلیلی نداره دیگ بهتر از سامسونگه اگه کیفیت دوربین برات مهمهسامسونگ پردازش رنگش خیلی ضعیفه

من نگاه کردم یه جاهایی دوربین اولترا از مال ایفون بهتر نشون میداد 

...

اولترای نو بهتره از آیفون دست دوم 

خودم  ایفون۱۲پرو دارم ولی قرار باشه گوشی بخرم همیشه نو میخرم حالا آیفون یا سامسونگ فرقی ندارن ولی دست دوم خوب نیش

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

سامسونگ ایفون فقط اسم در کرده ولی کارکرد سامسونگ اولترا عالیه

چطور ؟

هردوتاش هوش مصنوعی دارن 

باتری آیفون زودتر شارژ میشه 

دوربین آیفون هم بهتره.. 

از چه نظر میگی سامسونگ بهتره ؟ البته اونم مزیت داره ها 

مثلا برنامه به اسونی روش نصب میشه 

...

اولترای نو بهتره از آیفون دست دوم خودم ایفون۱۲پرو دارم ولی قرار باشه گوشی بخرم همیشه نو میخرم حالا ...

دست دوم هست اما باتری 100 داره.. یعنی تهش دو سه ماه دست طرف بوده 

...

دست دوم هست اما باتری 100 داره.. یعنی تهش دو سه ماه دست طرف بوده

آها بازم دیگه بستگی به سلیقه خودت داره آیفون دوستی با سامسونگ دوست

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

من نگاه کردم یه جاهایی دوربین اولترا از مال ایفون بهتر نشون میداد

اگه عکس حرفه‌ای میخواین من ایفون رو پیشنهاد میکنم چون رنگارو واقعی تر نشون میده 

سامسونگ تا ۲۰ سال دیگ هم دوربینش رو نمیتونه به ایفون برسونه 

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)