2777
2789
عنوان

مگ هر وق شوهر بخاد میتونه زنشو طلاق بدهه

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 76 پست
وجدانشونو چیکار میکنن ب

چقدر ساده ایی استارتر وجدانو مردسالاری برای زنها ساخته که از زنها کمال سواستفاده رو ببرن 

مردها وقتی پای منافع خودشون وسط باشه حتی خدارو منکر میشن فقط زبونی و ظاهری و برای گول زدن بقیه خدا خدا میکنن اما رفتارشون اوج بی خدایی و بی وجدانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اشتباه فکر میکنی از لحاظ حقوقی ازدواج همیشه به ضرر زنه منفعتش فقط برای اقایونه

نه اینجور نیست من اونقدر میشناسم دخترایی که خونه پدر اجازه ای و فقیر اما خونه شوهر بهترین زندگی و شوهر رو دارن. بسته به شانسه

اینارو میدونم عزیزم الان بحث خودم نیس بحث مادرهای سرزمینم هس ک چرا باید اینقد راحت پا پس بکشن ا ...

چون دارن تو جامعه مردسالار و زن ستیز زندگی میکنن 

هیچ چیز گناه و زشت و بد نیست مگر زنی انجامش دهد 

اینهمه اختلاسگر همه مرد اگر زن اختلاس میکرد مطمئن باش جلوی اختلاس و میگرفتن 

نه اینجور نیست من اونقدر میشناسم دخترایی که خونه پدر اجازه ای و فقیر اما خونه شوهر بهترین زندگی و شو ...

چ ربطی داشت  ایشون گفتن از لحاظ حقوقی  منظورش قانون شانس چی میگه این وسط

بله زندگی زن ها تو کشور ما براشون یه ریال نمی ارزه حالا فهمیدی اینو؟

برای همین زنها نباید سکوت کنن و ساده باشن و باید پشت هم باشن 

مردسالاری از تفرقه بین زنها منفعتهای زیادی میبره 

نه اینجور نیست من اونقدر میشناسم دخترایی که خونه پدر اجازه ای و فقیر اما خونه شوهر بهترین زندگی و شو ...

من کار به شانس یا اینکه یه سریا ازدواجشون خوب شده ندارم دارم بحث حقوقی رو میگم اونا هم اگه یک بار برخلاف اون چیزی که شوهره می‌خواد عمل کنن شوهره خیلی راحت میتونه اذیت کنه 

منظورم از لحاظ قوانین ازدواج بود