2777
2789
عنوان

مگ هر وق شوهر بخاد میتونه زنشو طلاق بدهه

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 76 پست
اینهمه زن ک فریاد میزنن حق و حقوق زنها ازبین رفته پس براچی داد میزنن

جالبه یسری زن کودن زنستیز جلوی زنهایی که مدافع حقو حقوق زنها هستن سد راه میشن تا وقتی خودشون توسط زن ستیزی اسیب ببینن اونوقت از کری و کوری و لالی در میان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینجور نیست من اونقدر میشناسم دخترایی که خونه پدر اجازه ای و فقیر اما خونه شوهر بهترین زندگی و شو ...

خودتون یکبار دیگه کامنتتون رو بخونید به میزان بی ربطیش پی می‌برید

اینی که شما گفتی شانسه ما بحثمون راجب قانونه

کاش میتوانستم کاری کنم ک مادرهای سرزمینم درد نکشن واقعا حالم خوب نیست 😢😢😢

فقط جلوی خشونت علیه زنها و ظلم به زنها ساکت نباشید حتی کمترین تلاشی به نفع جامعه زنانه 

تو دفترچه عقدنامه هم قید شده که اگه مرد بدن علت بخواد زن رو طلاق بده هر چی به دست آورده بعد از ازدوا ...

در این رابطه بگم که اگه مرد پایین اون رو امضا کرده باشه حساب میشه

خیلی راه ها هست ازش فرار کنه اگه اموالشو بزنه به نام یکی دیگه،در صورتی که خانم نتونه اثبات کنه که بعد از ازدواج اموالش رو انتقال داده باز هم هیچی به خانم تعلق نمیگیره 

یعنی خود خانم باید بره دنبال اثبات و قانون هیچ طرفی ازش نمیگیره 

جالبه یسری زن کودن زنستیز جلوی زنهایی که مدافع حقو حقوق زنها هستن سد راه میشن تا وقتی خودشون توسط زن ...

دقیقا 

یه سری از زنا یه جوری عصبانی میشن و زورشون میاد از اینکه یه خانم حق طلاق گرفته انگار طرف اومده ارث بابای اینا رو خورده 

بی جهت و بدون دلیل محکمه پسندی، قاضی حکم طلاق روصادر نمیکنه،به جز یه سری محدود از قاضی ها...

قاضی هم از قانون پیروی میکنه،قانون هم میگه مرد میتونه بی دلیل طلاق بده اما زن نه،میتونه دلیل ساده ای بیاره مثل اینکه زده شده ازش و تمام 

دقیقا یه سری از زنا یه جوری عصبانی میشن و زورشون میاد از اینکه یه خانم حق طلاق گرفته انگار طرف اومده ...

بخشیس حسادت زنهایی هست که خودشون زیر مردسالاری له شدن حالا حرصی شدن میخوان زنهای دیگه ام بدبخت و توسری خور باشن.

فشاری میشن 

دقیقا یه سری از زنا یه جوری عصبانی میشن و زورشون میاد از اینکه یه خانم حق طلاق گرفته انگار طرف اومده ...

حق طلاق بااااااااااااید مال زن بشه       چون زن هییییییچ وق هیییییچ وق بی دلیل زندگی رو نمیپاشونه      چون مادر هست     

قاضی هم از قانون پیروی میکنه،قانون هم میگه مرد میتونه بی دلیل طلاق بده اما زن نه،میتونه دلیل ساده ای ...

البته با پرداخت کامل مهریه و‌حقو‌حقوق زن 

حتی مردها در این شرایط باز با هزار سیاست کثیف حق زنو میخورن

حق طلاق بااااااااااااید مال زن بشه چون زن هییییییچ وق هیییییچ وق بی دلیل زندگی رو نمیپاشونه ...

بله باید برای زنم باشه منتها وقتی یه زن میاد میگه خانما احساساتی هستن نباید بهشون حق طلاق داد دیگه چه توقعی باید از قانونی که مردا مینویسن داشت 

قاضی هم از قانون پیروی میکنه،قانون هم میگه مرد میتونه بی دلیل طلاق بده اما زن نه،میتونه دلیل ساده ای ...

اینطور نیس والا اگه دلیل کافی واس طلاق نباشه به حدی طول میده پرونده شاید نزدیک ۲ سال طولش بده تا بخوادبی دلیل طلاق صادرکنه

هرگِردی،گردونیس...

بخشیس حسادت زنهایی هست که خودشون زیر مردسالاری له شدن حالا حرصی شدن میخوان زنهای دیگه ام بدبخت و توس ...

ببین خیلی زن ستیزی رایجه بین خانما 

من بعداز کلی اذیت از همسرم  ده ساله دارم قسطی مهریه میگیرم بعضیا اینقدر فشاری میشن هی میگن بسه دیگه نگیر مگه چیکار کرده      اونموقع ک سه سال خونه پدرم بودم و گفتم بدون دلیل زندگیو خراب نکن ناشنوا بود    حالا همه برا ما طرفدارشن مگه میدونید ک من چقد توی ۲۳سالگیم رنج کشیدم