2777
2789
عنوان

مگ هر وق شوهر بخاد میتونه زنشو طلاق بدهه

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 76 پست
بله میتونه.تمام.منتها باید مهریه و حق و حقوقش رو هم بده.در ضمن این مرد از نظر اسلام ملعونه.اما میتون ...

اگ این جوری باشه  زن نباید دست ب سیاهو سفید بزنه  در جایی ک  زندگیشو میتونن با پول هم بخرن هم پس بدهن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد میتونه همه مهریه و حقو حقوق زنو بده طلاقش بده 

اگر زنی مهریه نداشته باشه بدبخته چون مردا رحم ندارن اول فکر منفعت خودشونن 

چجوری قوانین و نمیدونید ازدواج میکنید 

اول درباره حقو حقوق زن سرچ کنید بعد بله بگید 

اقایون از زن ساده فقط سواستفاده میکنن رحم ندارن

حیف حیییییییف ب زن کاش زنی آفریده نمیشد

چرا؟ به زور میخوای با همچین شوهری بمونی که چی؟

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

اگ این جوری باشه زن نباید دست ب سیاهو سفید بزنه در جایی ک زندگیشو میتونن با پول هم بخرن هم پس بده ...

چند سالته اصلا درباره حقو‌حقوق زن میدونی 

میدونی دختر در خانه پدرش تا وقتی مجرد نفقه داره ولی پسر تا هجده سالگی درخانه پدر نفقه داره .زن‌در خانه شوهر نفقه داره و حق قانونیشه .جهیزیه وظیفه مرد زن لطف میکنه بخشی از جهیزیه رو میاره . کار منزل وظیفه زن نیست لطف زنه. تمکین شامل کار منزل و‌بچه داری نمیشه ....

مردها حقو حقوق خودشونو خوب بلدن و محکم پای حقو حقوق خودشون وایمیسن ولی توقع دارن زن از حقو حقوق خودش بگذره خودخواه و خودشیفته و طلبکار زنها هستن 

قبل بله گفتن کامل از حقو حقوقتون در قانون و عرف و شرع باخبر بشین چون پسرا و‌مردا کاملا پای حقشون وایمیسن رحمی ندارن مخصوصا نسبت به زن ساده و پخمه 

منه مادر دوتا بچه دارم مگ خاله بازیه هر موقع ب مادر گفتن برو بیرون بره حتی حیوان هم چنین بر ...

منم نگفتم کارش درسته! ولی گاهی یه زندگی به پایان میرسه

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

چند سالته اصلا درباره حقو‌حقوق زن میدونی میدونی دختر در خانه پدرش تا وقتی مجرد نفقه داره ولی پسر تا ...

اینارو میدونم عزیزم   الان بحث خودم نیس  بحث مادرهای سرزمینم هس   ک چرا باید اینقد راحت پا پس بکشن از زندگی ک با هزاااار بدبختی ساختن