2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جالبه فحش ما بدتر از کار اوناسنینی یار هم خودش با اینا همدستع😂

طرف بازدید سایت رو بالا می بره خب 🤣🤣🤣

من کی بازدید سایت رو به اندازه اون دروغ ها می‌برم بالا ؟

ماها بدتر می زنیم تو بساط ِ بیزینس و پول در آوردن شون 🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کتابامو پرت کرد بیشعور وحشی

دبگه وقتی درس میخونی 

برات مهم نباشه هر چی میخواد سر و صدا بده و خونه بشوره و بسابه.....

کار خونه به اسم تو که نوشته نشده ..... بذار اونم یه کم کار کنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چرا نمیخواید دید مثبت داشته باشید یک نفر نگفت شاید بخواد کمکت بده ،ببین مردا مدلشون.اینه وقت شناس نیستن منم همسرم میخواد کمکم بده نمیدونه چ موقعه باشه کمکش بنده خدا میتونستی بگی عشقم ممنون ک کمکم میدی بذار تمرکز کنم رو درسم بعد زحمتت نباشه برام کارا انجام بده

باید چیزی میذاشتی در گوشت که صداش نشنوی و به درست ادامه میدادی اونم کارای خونت رو میکرد خیلیم خوب بود.الان دعوا کردی نه شمادیگه اعصابت میکشه بخونی نه اون دیگه کارای خونه رو انجام میده همش برا خودت موند

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

عزیزم ی گوشی بگیر شما که حساسی.. موقع درس خواندن بگذار گوشت.. راحت بخون

داره کمکت می کنه بنده خدا

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم..