میکنه مثلا میخواد بگه داری درس میخونی از کارهای خونه عقب افتادی از عمد کتاب میزارم جلوم کرمش میگیره صبررررررر کررردم گفتم الان تموم میشه دیدم تموم نمیکنه گفتم اونو خاموش میکنی یا نه مگه نمیبینی درسم سخته باید تمرکز کنم الان جارو واجبه یکی از کتابامو پرت کرد گفتم شما غربتی ها چیه درس چیه اخه از نظرتون زن یعنی تمیز کاری خونه غذا پختن مادر دسته دوم های عوضی والدین خودمم اینطور بودن تا کتاب باز میکردی انگار فحش مادر بهشون میدادی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد جالبه فحش ما بدتر از کار اوناسنینی یار هم خودش با اینا همدستع😂
طرف بازدید سایت رو بالا می بره خب 🤣🤣🤣
من کی بازدید سایت رو به اندازه اون دروغ ها میبرم بالا ؟
ماها بدتر می زنیم تو بساط ِ بیزینس و پول در آوردن شون 🤣
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
برات مهم نباشه هر چی میخواد سر و صدا بده و خونه بشوره و بسابه.....
کار خونه به اسم تو که نوشته نشده ..... بذار اونم یه کم کار کنه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
باید چیزی میذاشتی در گوشت که صداش نشنوی و به درست ادامه میدادی اونم کارای خونت رو میکرد خیلیم خوب بود.الان دعوا کردی نه شمادیگه اعصابت میکشه بخونی نه اون دیگه کارای خونه رو انجام میده همش برا خودت موند