2777
2789
عنوان

با خواهرشوهرم لباس خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 60 پست
اخه آدم با دشمنش میره خرید

خودش تزشو داد منم باهاش رفتم ی درصدم فکر نمیکنم شوهرم این رفتاررو داشته باشه خیلی وقتا ازین بیشتر خرید کردم فقط گفته مبارکه 

انگار جو گیر میشن یکیو میبینن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرت از حسودیش حرف زده بعدم مرد ها جلو خانواده اشون جو گیر میشن . آبروت نرفته اون ابرو داداشش نمیبره حالا فوقش پیش مادرشوهرت تعریف کنه که بازم مشکلی نیست تو دلت بگو مهم اینه الان کلی لباس قشنگ دارم اینقدر حسودی کنید تا بمیرید

شوهرم با اون حرکتش حریممونو شکست که جلو اون تحقیرم کردم

صد در صد بحث شوهرت که جداست اما در رابطه با خواهر شوهر میگم تو از اول یه طوری رفتار کردی که که حد خودشو ندونه و چرت و پرت بگه 

عزیزم میفهمم حال الانتو

ولی بعد چند وقت اصلا کسی یادش نمیاد این قضیه رو

فراموش میشه ولی با همسرت حرف بزن مجدد تکرار نشه

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
۸ تومن کلی لباس خریدم همرو هم تو ارزونی و اف آخرم دو تومن تو کارت باقی گذاشتم گفتم این پول لباسا توع ...

عزیزم امیدوارم ناراحت نشی ما خودمون میخوریم یعنی کلا تو خانواده ما مرسومه ولی نه به شکل هرشبی این هزینه که شما فرمودید یعنی همسرتون هرشب مشروب میخوره احتمالا اخلاقای دم دمی هم داشته باشه که اثرات همون الکلی هست نه تو خون نشسته و عصبیش کرده

خواهرشوهرت از حسودیش حرف زده بعدم مرد ها جلو خانواده اشون جو گیر میشن . آبروت نرفته اون ابرو داداشش ...

من دیگه روم نمیشه جلو اونا لباس جدیدما بپوشم تا ابد مسخرم میکنن

بخاطر خواهرشوهر خودتو ناراحت نکن اونی که باید خجالت بکشه اول شوهرت بعد هم خواهرشوهرت با این برادری که داره و تربیتشون.  این وسط ابرو شما سرجاشه عزیزم . در ضمن تجربه میشه دیگه با شوهرت بری خرید که بدونه چی رو چقدر میخری اگر مخالفه همونجا بگه