ما داریم. اسباب کشی میکنیم وسایل تو اون خونه جا نمیگیره ب پول هم نیاز داریم وسایل چندماهه گرفتیم نو هستن اومدیم شهر دیگ پرسیدیم از سمساری ها خییییلی پایین میخرن مثلا مبلی ک ۴۰ تومن باش رو میگیرن۱۰ یا کنسول بزرگو ۱۵ تومن بوده میخرن ۳تومن تو دیوار هم میزارم بازم مفت میخوان با این حال حتا نمیشه بجاشون چیزی خرید ک بشه تو اون خونه استفاده کرد مثلا میز ارایش جا نمیشه خواستم یه دراور کوچیک بخرم تو شیپور و کمودا هم گزاشتم خیری نیس😭😭
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
تو دیوارم نردبان کن بزار فروش فوری انشالله یه نفر پیدا میشه میخره ازت.
سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜♀️ پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
شانسیه ما کل کابینتارو یکماهه زدیم دیوار کسی نمیپرسه خرت چند🤣اونوقت اشنا داریم دو روزه با بهترین قیمت هرچی اشغاله میفروشه
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔