2777
2789

حقمه من خار و ذلیل بشم حقم مرگه چون درس نخوندم الان ۱۹ سالمه پشت کنکوری شدم حقم مرگه مرررررگ

فردا هم امتحان دارم هیچی براش نخوندم 

لطفا اگه دوسش نداری و مجبوری میخوای بله بگی این کارو نکن...با زندگی او بازی نکن

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرفیه درست تصمیم بگیر از رو ناراحتی و عصبانیت تصمیم نگیر چون بحث ی عمر زندگیه پشیمون میشی اگه انتخابت اشتباه باشه با خودت میگی کاش برگردم ب مجردی درست تصمیم بگیرم 

کاربری دوم  قرآن ختم میکنم هر کسی دوست داشت اطلاع بده

تازه خنگم هستی😂نکن خواهر من نکنبا عقل و چشم باز ازدواج کن با هزار بار مشاور رفتن ازدواج کن که انشاا ...

مشاور خوب سراغ نداری ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ای بابا من ۲۳سالگی تازه رفتم دانشگاه همه همکلاسی ام از من کوچکترن البته که ازدواج خوب خوبه و سنت هم مناسبه ولی ازدواج چشم بسته کاملا اشتباهه 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)