2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این شرایط❓

206 بازدید | 20 پست

از لحاظ اخلاقی خیلی خوبه . خیلی صادقه . اهل دروغ و پیچوندن نیست . مهربونه . خیلی وفاداره . زرنگه و اهل پیشرفت و تلاشه . 

از لحاظ فرهنگی هم در یک سطحیم . خانواده های ازادی داریم .اهل سیگار و قلیون و مواد نیست . خانواده اش خیلی بافرهنگن و ادمای اروم و بی حاشیه ای هستن . 

از لحاظ ظاهر هم چهره خوبی داره . قد بلند و هیکل خوب و کلا ادم مرتبی هست و به خودش میرسه . 

خواهرم گفت این ویژگی ها اصلا کافی نیستن . ولی من هر چقدر فکر میکنم چیز مهمی به ذهنم نمیرسه . شما نظرتون راجع به این شرایط چیه و ایا شرایط دیگه ای هم باید در نظر گرفت ؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

باید ببینی معیارهای خودت چیه 

بهترین راه اینه باهاش رفت و آمد کنی و رفتارشو تو موقعیت های مختلف ببینی

مثلا میرید کافه، اتفاقی آبو بریز روش،ببین عصبی میشه چیکار میکنه 

یا باهاش مخالفت کن،ببین وقتی که یکی باهاش مخالفت میکنه چه رفتاری داره

این چیزا رو باید ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببینی معیارهای خودت چیه بهترین راه اینه باهاش رفت و آمد کنی و رفتارشو تو موقعیت های مختلف ببینی ...

معیار هام رو داره . ولی خواهرم میگه باید از لحاظ های دیگه هم بررسی کنی . من نمیدونم دقیقا چه چیزی بوده که بهش توجه نکردم

مدت زیادیه میشناسمش . کلا ادم عصبی نیست و حتی اگه مشکلی باشه و عصبانی باشه بازم با من خوب رفتار میکنه . نظراتمونم خیلی نقطه اشتراک داره و‌جاهایی که یکیمون مخالفت میکنه راحت میپذیریم و حلش میکنیم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

باید ببینی معیارهای خودت چیه بهترین راه اینه باهاش رفت و آمد کنی و رفتارشو تو موقعیت های مختلف ببینی ...

خیلی به نکته خوبی اشاره کردین ممنون عزیزم❤️

معیار هام رو داره . ولی خواهرم میگه باید از لحاظ های دیگه هم بررسی کنی . من نمیدونم دقیقا چه چیزی بو ...

خب اگه از همه نظر برسیش کروی

میتونید برید پیش یه مشاور پیش از ازدواج خوب

اونم برسی میکنه 

وضعیت اقتصادی جور کردن خونه و ماشینرفیق باز نبودنشغل درستاینکه تو الویت زندگیش باشی نه خانوادشبچه نن ...

از لحاظ اقتصادی هم هم سطحیم . 

خونه داره و ۲ تا ماشین . 

رفیق باز نیست اصلا . 

شغلش هم ثابته و از اون لخاظ خیالم راحته . 

اولویتش هستم در کنار خانواده . 

بچه ننه نیست ولی با مادرش خیلی صمیمیه و راحت همه چیز رو در میون میذاره . ریز به ریز همه چیز رو نمیگه بهش . اما مشکلی تو رابطه پیش میاد به مادرش میگه و مامانش هم کمک میکنه حل بشه . این موضوع ممکنه بعدا مشکل ایجاد کنه؟

خب اگه از همه نظر برسیش کرویمیتونید برید پیش یه مشاور پیش از ازدواج خوباونم برسی میکنه

حتما عزیزم

خیلی ممنونم از راهنماییتون😍🩷

توی زندگی لحظه های بد پیش میاد مثلا وقتی عصبی شه وقتی براش سوتفاهم پیش بیاد یا چیزهایی شبیه این. باید توی این موقعیت ها بدونی چیکار میکنه وگرنه توی لحظات خوب همه خوبن. بیشتر همون عصبانیت مهمه به نظر من چون آدما توی عصبانیت خود واقعیشونن

از لحاظ اقتصادی هم هم سطحیم . خونه داره و ۲ تا ماشین . رفیق باز نیست اصلا . شغلش هم ثابته و از اون ل ...

چه عالی

نمیدونم والا اگه بعدا تو زندگی تقی به توقی بخوره نخوان به مادرشون بگن و ایشونم دخالت نابجا کنن و زندگیتون از هم بپاشع در غیر این صورت فقط راهنمایی کردن بنظرم اوکیه

توی زندگی لحظه های بد پیش میاد مثلا وقتی عصبی شه وقتی براش سوتفاهم پیش بیاد یا چیزهایی شبیه این. بای ...

دقیقا درسته👌🏻👌🏻

خیلی عصبانی نمیشه خونسرده 

بیشتر تو‌محیط کار تنش و عصبانیت ایجاد میشه که اونا رو با من قاطی نمیکنه و با من اروم رفتار میکنه

چه عالینمیدونم والا اگه بعدا تو زندگی تقی به توقی بخوره نخوان به مادرشون بگن و ایشونم دخالت نابجا کن ...

مرسی عزیزم از نظرت🩷 

دقیقا درست میگید👌🏻