2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این شرایط❓

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 20 پست

@میاااا‍    

سلام گلم من همونم ک صحبت میکردم . راستش من موهام چندساله خیلی خشک و بدحالت شده و وز شده و اینکه چندبار رنگ کردم . شما سرم مو کراتین اوری استرند ک سفید صورتیه داشتید یا مدل دیگشو ؟ بعد شما جنس موهاتون زیاد خشکی و وزی نداره ؟

دلم یه کرم مو یا سرم مو ترمیمی میخواد ک الکل نداشته باشه قشنگ مورو نرم و خوش حالت کنه و برق شادابی به مو بده (منظورم برق چربی نیستا اون برق سالم بودن مو ) و نرمی موهام تا حمام بعدی بمونه بااین اوصاف سرم مو کراتین اوری استرند مناسبمه ؟ نرمی و براقی موهاتون با اوری استرند تا حموم بعدی میموند ؟

تاحالا کلی سرم مو گرفتم هیچکدوم راضیم نکرده. عزیزم ببخشید سوالام زیاد شد ممنون میشم لطف کنی همرو جواب بدی 🌸🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@میاااا‍ ببخشید عزیزم بجز سرم اوری استرند چ سرم موهایی داشتید ک راضی بودید ؟ اسپری ۱۲ کاره ی میلک ...

سرم موی اوری استرند - اوجی ایکس - الیزاوکا- استلو -لورال .

بین اینایی که گفتید اوری استرند بهتره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

@میاااا‍ سلام گلم من همونم ک صحبت میکردم . راستش من موهام چندساله خیلی خشک و بدحالت شده و وز شده ...

سلام عزیز

نه من کراتین و …نکردم بخاطر همین مدل الوئه ورا اوری استرند رو تست کردم . 

نه موهام جنسشون در حال حاضر نرماله و وزی نداره و سالمه. 

چند سال پیش یه مدت چرب بود و مشکل پیاز مو داشتم . بعد یه دوره خشک شد بخاطر رسیدگی نکردن . 

به نظرم با یدونه سرم مو نمیشه انتظار موی براق و سالم داشت . من از ماسک داخل حمام و بیرون حمام و سرم موی لورال و الیزاوکا استفاده کردم و به نتیجه رسیدم . تو قیمت مناسبا هم استلو برام عالی بود . 

و البته بستگی داره حمام بعدی کی باشه . یک روز در میون حمام کردن برای مو های چرب خوبه و هفته ای ۲ بار برای موهای خشک . در این صورت بله تا حمام بعدی میتونه مو ها رو‌ نرم و براق نگه داره . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزنه من کراتین و …نکردم بخاطر همین مدل الوئه ورا اوری استرند رو تست کردم . نه موهام جنسشون در ...

@میاااا‍ سلام عزیزم من حمام یک روز درمیون ،زمستونا دوروز درمیون ،کف سرم چربه ساقه ها خشک و وز شده بخاطر رنگ ، عزیزم ینی اوری استرند از ارگان اوجی ایکس بهتر بود موهاتو نرم و خوش حالت میکرد چرب نمیکرد ؟ اون موقع ک موهاتون خشک بود کفتید ازلورال و الیزاوکا نتیجه گرفتید لورال خیلی محصولات داره کدوماشو استفاده کردید و الیزاوکا فقط سرم بعد حمومشو زدید ؟

@میاااا‍ سلام عزیزم من حمام یک روز درمیون ،زمستونا دوروز درمیون ،کف سرم چربه ساقه ها خشک و وز شده بخ ...

شما کف سرتون چربه و ساقه خشکه پس حتما باید اسکراب سر استفاده کنین . سرم مو هم فقط به پایین مو ها باید زده بشه . نه چرب و سنگین نمیکنه . بله بهتر بود . 

اایزاوکا شامپو و سرم بعد حمامش عالیه . 

لورال رو باید با توجه به موهاتون انتخاب کنین .لاین بنفش لورال برای شما فکر کنم عالی باشه . یه سرم داره برای قبل حمام که کف سر رو از چربی پاک میکنه . شامپو و ماسکش هم که عالیه و هم نمیذاره موها چرب بشه هم مو رو ابرسانی میکنه . سرم بعد حمامش هم عالیه که محافظ حرارت هم داره و مو ها رو صاف و نرم میکنه و اصلا حس چربی نمیده .