2777
2789
عنوان

توی رابطه ام قبلا خیانت دیدم درست میشه بنظرتون🤦🏻‍♀️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 40 پست
میدونی نمیتونم تحملش کنم از این استرس ولی میترسم ولش کنم بعد ببینم برام حسرت شدهاولین رابطم و عشق زن ...

میدونم واقعا سخته

ولی تو لایق این هستی با کسی باشی که همون اندازه که تو براش احترام قائلی و خیانت نمیکنی اون هم نکنه

همونقدر که تو دوسش داری دوست داشته باشه

چون جدا شدن خیلی سخته میگم که برو پیش یه روانشناس خوب

یه دختر مجرد راحت تر از دختری که قبلا ازدواج کرده و جدا شده میتونه یه شوهر خوب پیدا کنه آدم قحط نیست

ولی الان بهش نگو که میخوای جدا بشی

فقط ازدواج کردن رو یکم بنداز عقب

چندین جلسه برو تراپی به روانشناست همینارو بگو

که همش میترسی دوباره داره خیانت میکنه و اینا

من بعد اون اتفاق فهمیدم نباید اعتماد کرد به کسی دیگه رابطه های الان همش بچه بازی شده پسری که خیانت م ...

اره درسته دقیقا همینه🥲🥲

من خنگم هی میام خودمو قانع میکنم که دارم اشتباه میکنم

کاربر جدید نیستم...   :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط نمیفهمم اگه میخواد خیانت کنه چا منو ول نمیکنههی جدا میشیم هی میاد سمتم

قضاوت نمیکنما ولی شاید وقتی تنهاس و حوصلش سر میره میاد،شایدم پشیمونه ولی نمیشه ریسک کرد میشه؟ب این چیزاش فکر نکن ادمی که یبار اشتباه کرده بازم میکنه ولی ایندف حواسشو بیشتر جمع میکنه،اگه واقعا دوست داشت اصلا بهت خیانت نمیکرد:))

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

خب دیگه،حقم دارییا باید برید پیش مشاور تا حل بشهیا بیخیال این آدم بشیچون با این افکار وارد زندگی بشی ...

اره حتما بهش میگم بریم

فقط نمیفهمم چرا اگه میخواد خیانت کنه منو‌ول نمیکنه 

هزار بار باهاش دعوا کردم همیشه بعد دعوا میگفت تموم کنیم نمیتونم هر بار دعوا کنیم

ولی اینبار هی سر به سرم میذاشت که اروم بشم🥲

میدونم واقعا سختهولی تو لایق این هستی با کسی باشی که همون اندازه که تو براش احترام قائلی و خیانت نمی ...

چشم🥲

با خودش برم؟

و اینکه میگه به خانوادم بگه 

بگم بگه یا بگم قبلش بریم مشاوره بعد بگه

چشم🥲با خودش برم؟و اینکه میگه به خانوادم بگه بگم بگه یا بگم قبلش بریم مشاوره بعد بگه

اولین بار خودت تنها برو

معمولا اگر نیاز باشه خود روانشناس میگه که دفعه‌ی بعدی باهاش بری 

بنظرم تو خانواده با کی صمیمی هستی فقط به اون بگو که خبر داشته باشه. مثلا اگر با مامانت راحتی فقط به اون بگو. یا اگر با خواهرت راحتی. فقط به همون یک آدمی که میدونی اگر بعدش بگی کات کردی تورو سرزنش نمیکنه فقط به همون بگو. بعد به دوسپسرت بگو که فعلا به این گفتم. کم کم به همشون میگم(الکی بگو) 

تو اول باید مطمئن باشی از همه چیز بعد به همه بگی(ولی اینو به دوسپسرت نگو. فقط تو ذهن خودت اینو بدون)

اره حتما بهش میگم بریمفقط نمیفهمم چرا اگه میخواد خیانت کنه منو‌ول نمیکنه هزار بار باهاش دعوا کردم هم ...

ربطی نداره، کسی که ذاتش تنوع طلب باشه همه رو میخواد

حتما باهاش برو پیش یه مشاور خوب

و خودتم باهاش رفت و آمد کن تا بشناسیش

بحث یه عمر زندگیه 

اره درسته دقیقا همینه🥲🥲من خنگم هی میام خودمو قانع میکنم که دارم اشتباه میکنم

بازی روانیشونه.‌. یکاری میکنن خودشون آدم خوبه جلوه بدن

بزارش کنار آینده و زندگی خودتو درست کن بزار آرامش داشته باشی اینقدر دلت نشکنه

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4