2777
2789
عنوان

توی رابطه ام قبلا خیانت دیدم درست میشه بنظرتون🤦🏻‍♀️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 40 پست

درست نمیشه من خودم تجربه همچین آدمی رو داشتم همین چند وقت پیش بازم بهم خیانت کرد و تموم کردیم 

اصلا این به کنار 

تو خودت دلت باهاش دیگه صاف میشه؟ 

میتونی خیانتشو فراموش کنی؟

فکر و خیال کاراش از ذهنت میرع بیرون؟

نه هیچکدوم این اتفاقا نمیوفته 

فقط صبر کن تا یه فرد مناسب بیاد تو زندگیت و همه چیو درست کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست نمیشه من خودم تجربه همچین آدمی رو داشتم همین چند وقت پیش بازم بهم خیانت کرد و تموم کردیم اصلا ا ...

دقیقا همینه 

دیشب یه پست گذاشت 

این بود 

‏اين قضيه پيامت رفت پايين نديدم هم جالبه

عن تو كاسه توالت نيست كه بره ديگه پيداش نكنی
ميتونی بری پايين تر تو صفحه ببينی

بعد من و خودش داشتیم چت میکردیم همچین پستی گذاشت

بعدشم اخر شب تموم پروفایل و ایناشو برداشت

درحالی که بامن داره دوستانه حرف میزنه

بعد من همش توی ذهنم میاد که با یه دختر دیگه قهر کرده یا بحث کرده بعد اینجوری کرده

چون یکسال پیش با یه دختر دیگه قهر کرده بود :)

کاربر جدید نیستم...   :) 

ببین عزیزم دقیقا کسی که یکبار خیانت میکنه،بار دوم هم میکنه تازه اونموقع راهشم،یاد گرفته حرفه‌ای تر خیانت میکنه!

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

ببین خدای نکرده بعد از ازدواج جدا شدن سخت تره هااااخیانت خیلی موضوع مهمیهازدواج کنی دو فردای دیگه بچ ...

میدونی نمیتونم تحملش کنم از این استرس 

ولی میترسم ولش کنم بعد ببینم برام حسرت شده

اولین رابطم و عشق زندگیم بود

ببین عزیزم دقیقا کسی که یکبار خیانت میکنه،بار دوم هم میکنه تازه اونموقع راهشم،یاد گرفته حرفه‌ای تر خ ...

یعنی امکانش خیلی زیاده بعد ازدواج خیانت کنه؟

اصلا درست نمیشه اب دریا شوره هیچ وقت شیرین نمیشه

سلام گلم امضات گفتی راجع ب پوست سوالی داریم.

من زائده پوستی رو بدنمه متخصص رفتم گفت درمان نداره بنظرت چکارکنم.شبیه زیرپوستی اند بعضیاشون

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

برید پیش مشاور،چون این افکار بعد ازدواج بدتر میشه دو دقیقه دیر بیاد خونه فکرت میره سمت خیانت و حتما ...

اره دقیقا همینه

من هر چی میشه فکر‌میکنم داره خیانت میکنه

یعنی امکانش خیلی زیاده بعد ازدواج خیانت کنه؟

امکانش که هس،یکی این ی دلیلشم خودتی وقتی اعتماد تو زندگی نباشه نابودت میکنه تباه میشی،فکرو خیال مث خوره تو ذهنته،اعتماد که نباشه زندگی مشترک شروع نشه ب نفعته

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

دقیقا همینه دیشب یه پست گذاشت این بود ‏اين قضيه پيامت رفت پايين نديدم هم جالبهعن تو كاسه توالت نيست ...

من بعد اون اتفاق فهمیدم نباید اعتماد کرد به کسی دیگه 

رابطه های الان همش بچه بازی شده 

پسری که خیانت می‌کنه مریضه روانیه 

فکر همه چیو بکن همه کاراشو بفهم همه خیانتشو سر در بیار ازشون اینقدر اینکارو کن تا حالت ازش بهم بخوره و بتونی ولش کنی بری 

ولی نمونه باهاش 

زمان خیلی زیادی باهم بودین سخته ترک کردن اما بری به نفعته هیچوقت خودتو گول نزن که اره درست میشه درستش میکنم 

کسی که یکبار اینکارو کرده بازم می‌کنه هزار بار می‌کنه 

من با کسی که بودم فهمیدم با. دوتا دختر دیگه رابطه جن...ی ام داشته بوده و بخشیدمش 

کاش نمیبخشیدم ولی 

اینم بدون اگه بخاطر دختری اینکارارو کرده لب گرفتنش با دختره و هزار کثافت کاری دیگشم کرده باهاش

اره دقیقا همینهمن هر چی میشه فکر‌میکنم داره خیانت میکنه

خب دیگه،حقم داری

یا باید برید پیش مشاور تا حل بشه

یا بیخیال این آدم بشی

چون با این افکار وارد زندگی بشی قطعا به مشکل برمی‌خوری

بهتره برید پیش یه مشاور خوب تا آقا رو برسی کنه،ببینه واقعا تصمیم به تعهد گرقته یا تظاهره برای به دست اوردنت

امکانش که هس،یکی این ی دلیلشم خودتی وقتی اعتماد تو زندگی نباشه نابودت میکنه تباه میشی،فکرو خیال مث خ ...

فقط نمیفهمم اگه میخواد خیانت کنه چا منو ول نمیکنه

هی جدا میشیم هی میاد سمتم