2777
2789

هم وزیشو بگیره.هم نرم کنه

هم خوش حالت

اما چرب چرکی نشه

من دیگ از ارگانی ک میگیرم راضی نیسم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

گلیس خوب بود

ye خوب بود

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واتیکا روغن هاش خوبه بوی خوبی هم داره 

یه خورده سنگین هست باید کم بزنی 

وقتی موها مرطوب هست بزن عالیه 

روغن سیاه دونه و زیتون بادومشو  استفاده کردم 

زندگی من 😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍

واتیکا روغن هاش خوبه بوی خوبی هم داره یه خورده سنگین هست باید کم بزنی وقتی موها مرطوب هست بزن عالیه ...

قیمتش 

لوازم ارایشی برم؟یا سفارشی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

چیرو گلی

چه روغنی میگرفتی؟

من روغن فندق میزنم وای نمیدونی چقدر خوبه به پوستمم‌میزنم کلا بیشترین خاصیتش برای پوست و موعه

حتی روزی یه قاشق چای خوری ازش میخورم انقدر خوشمزه ست سریع تمومش میکنم😂😂 یعنی هم خوراکیه هم موضعی

چه روغنی میگرفتی؟من روغن فندق میزنم وای نمیدونی چقدر خوبه به پوستمم‌میزنم کلا بیشترین خاصیتش برای پو ...

عه 

روغن فندق اصل ندارم ولی نارگیلو دارم

چربو چیلی نمیشه موها؟

عه روغن فندق اصل ندارم ولی نارگیلو دارمچربو چیلی نمیشه موها؟

من اصلشو دارم

ببین به هر حال روغنه دیگه چرب که میکنه ولی من شبا میزنم صبح میرم حموم

یا مثلا وقتی خونه تنهام روز میزنم بعد از چند ساعت میرم حموم