2777
2789
عنوان

بچمو از دست دادم بیقرارم😭

546 بازدید | 41 پست

دلم برا پسرم تنگ شده خیلی بیقرارشم😭😭از بارداری دوباره میترسم ترس از دست دادن دارم .همه میگن چون زایمانت زودرسم بوده باید یکسال صبر کنی ولی من نمیتونم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نترس 

منم زایمان زودرس داشتم تو28هفته

ولی دومی 39هفته دنیا اومد 

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

خدا صبرت بده گلم💔

تهران هستی پزشک معرفی کنم؟؟؟

تحت نظر باشی ایشالا اینسری راحت زایمان کنی و بچه رو بغل کنی

چون پزشکت با توجه به تجربه تلخ گذشته

باید خیلی ماهر و خوب باشه

و گلم

عجله نکن !!

چرا انقدر عجله داری!؟

روحیه ات حساس شده

باید درمانش کنی گلم

وگرنه توی بارداری برات سخت میشه

استرست میره بالا مجبور میشن دارو بدن

بنابراین

الان فکر مشاور باش

با یه پزشک زنان خوب🩵🩵

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ممنونم ولی خیلی میترسم😭34هفته و 3روز کیسه ابم پاره شد بدون درد رحمم باز نشد سزارین اورژانسی شدم

بچه ۳۴ هفته می مونه که🥲

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
ممنونم ولی خیلی میترسم😭34هفته و 3روز کیسه ابم پاره شد بدون درد رحمم باز نشد سزارین اورژانسی شدم

ریه اش تشکیل نشده بود.تو دستگاه رفت؟

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

اخ اتیش بدلم زدی منم26 هفته پسرم رااز دست دادم،کیسه ابم ترکید ،چقد حالم بدمیشه یاداوریش،انشاله خدایه ...

ببخشید گلم باعث یاداوریت شدم ولی خیلیییی سخته بچه من سرحال بود وزنشم2.700 ولی اهمیت ندادن کم کاری کردن