2777
2789
عنوان

بچمو از دست دادم بیقرارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 41 پست

عزیزم صبوری کن خدا بهترشو برات جایگزین میکنه 

یکی از نامهای خدا جابر هست یعنی جبران کننده ....در مسیر زندگی این از دست دادنا و محرومیت ها و مسائل مختلف هست ناراحت کننده هست ولی بیتابی نکن که سخت تر نشه 

یکی از حکمتاش اینه که بدونی این جا جای دل بستن نیست محل گذر هست صلاحت باشه بهتر از قبلی تو دامنت مباد 

توکل به خودش .....

خدا صبرت بده گلم💔تهران هستی پزشک معرفی کنم؟؟؟تحت نظر باشی ایشالا اینسری راحت زایمان کنی و بچه رو بغ ...

نه گلم من خوزستانن متاسفانه دکتر خوبی هم توی شهرمون نداریم یه فوق تخصص مرکز استان هست 2ساعت فاصلع داره تحت مراقبتشم گفت 6ماه بگذره میتونی اقدام کنی ولی باز میترسن استرس دارم😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

الهی خدا بهت صبر بده

چقدر سخته چطور دکتر نتونست زنده به دنیا بیارش؟ 

اون الان جاش تو بهشته

چه میشد کرد خیلی از کارها دست ما نیست

انشاالله به وقتش خدا بهت فرزند سالم میده

به خودت رسیدگی کنی جوانی 

خودت رو نباز 

خدا بهترین ها رو برات پبش بیاره. 

دکترت رو برای بارداری بعدیت عوض کن

سلامالهی خدا بهت صبر بدهچقدر سخته چطور دکتر نتونست زنده به دنیا بیارش؟ اون الان جاش تو بهشتهچه میشد ...

سلام عزیزم چرا زنده بدنیا اومد چقدرم سرحاال بود وزنشم2.700انقدر گریه میکرد وقتی دیدمش باورم نمیشد بچه خودمه ،تند تند نفس میزد بردنش دستگاه روز بعدشم گفتن از بین رفت حتی اجازه پیگیریم ندادن ک علتشو بفهمم😭حلال نمیکنم

نه گلم من خوزستانن متاسفانه دکتر خوبی هم توی شهرمون نداریم یه فوق تخصص مرکز استان هست 2ساعت فاصلع دا ...

ای بابا💔💔💔💔

بدبختی دکتری هم که میشناسم ویزیت انلاین نداره 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ببین گلم

خب اینطوریه کاری نداره

از اسنپ دکتر کمک بگیر 

برو توی اسنپ بخش مشاوره پزشکی

با هر خط میتونی برای اولین مشاوره کد.تخفیف ۱۲۰ تا ۱۳۰ تومنی بزنی خیلیییم به صرفه میشه

تحت نظر یکیشون باش

اول با چند تاشون صحبت کن ببین چی میگن نظرشون چیه

علت زایمان زود رس اصلا چی بوده!؟؟؟

چیکارا کنی تکرار نشه؟؟؟!

این مهمه

تحت نظر یکیشون بمون

پزشک توی تهران زیاده ک ویزیت انلاین هم داشته باشن🩵

اونایی ک میشناسم بدبختی ندارن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

برای فرزند بعدیت میتونی یک مدت بری تهران زندگی کنی یا اهواز 

زیرنظر یک دکتر عالی باشی

انشاالله دامنت سبز میشه به رنگ سبز قبا😊

قبلش باید چک بشه مشکلت چی بوده تکرار نشه خدانکرده

22ماه خیلی زیاده😥من اصلا طاقت ندارم الان6ماه گذشته دوست دارم اقدام کنم دکتر گفت هیچ مانعی نیست ولی ...

خب به حرف دکترت گوش کن.

حقیقتا من اصلا قصد بچه دار شدن دوباره نداشتم .چون بچه اولم که نارس اومد خیلی ازم انرژی گرفت ولی خب خداروشکر سالم موندولی پیرم کرد..دومی هم خداخواسته بود .شمام نترس ایشالا دومی رو اقدام کن سر وقت دنیا میاد ولی حتما تحت نظر دکتر باش

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

ای بابا💔💔💔💔بدبختی دکتری هم که میشناسم ویزیت انلاین نداره 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ببین گلمخب اینطوریه کاری ...

اخه اگه آنلاین زیر نظر پزشکی باشم اینکه نمیتونم از نزدیک ببینمش و تحت درمانش باشم یکم سخته بلاخره باید بیمارو از نزدیک چک کنن یا کارایی ک لازمع واسش انجام بدن

خب به حرف دکترت گوش کن.حقیقتا من اصلا قصد بچه دار شدن دوباره نداشتم .چون بچه اولم که نارس اومد خیلی ...

عزیزم چه خوب خداروشکر که زنده موند😥 خداحفظشون کنه 

من تنها ترسم جای بخیه هامه همش استرسشونو دارم

سلام عزیزم چرا زنده بدنیا اومد چقدرم سرحاال بود وزنشم2.700انقدر گریه میکرد وقتی دیدمش باورم نمیشد بچ ...

احتمالا تقصیر از خودشون بوده

دمای دستگاه شاید مشکل داشته وگرنه بچه ات کوچیک نبود من دخترم ۳۷ هفته دنیا اومد خدا نگذره ازشون

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

برای فرزند بعدیت میتونی یک مدت بری تهران زندگی کنی یا اهواز زیرنظر یک دکتر عالی باشیانشاالله دامنت س ...

انشالله عزیزم ممنونم 

دلیل پارکی کیسه ابم عفونت بود متاسفانه 😔