2777
2789
عنوان

من درون گرام میخوام برونگرا بشم

131 بازدید | 14 پست

توی جمع ها زیاد حرف نمی زنم خیلی وقتا بهم میگن چرا حرف نمی زنی پشت سرم گفتم اون چرا حرف نمیزنه خودم خیلی عذاب میکشم میخوام برونگرا بشم و بگم و بخندم و با همه صمیمی بشم معمولا تا کسی باهام حرف نزنه من باهاش حرف نمیزنم 

میشه بگین جیکار کنم یا اگه تجربه اش رو داشتین بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درونگرا نیستی

احتمالا کمرو و خجالتی هستی

کسی که درونگرا باشه واقعا، ازین چیزا اصلا ناراحت نمیشه تازه خوشحالم میشه بهانه داره دورتر بشه از جمع

مشاوره واقعا میتونه کمکت کنه. کلی تکنیک هست که یاد بگیری میتونی راحتتر تو جمعها قاطی بشی و صحبت کنی

بنا به جایی هم که میری مطالعه داشته باش و اطلاعات عمومیتو ببر بالاتر که یه چیزی برای گفتن داشته باشی

مثلا اگر جمع هنریه راجع به هنر یکم بدون 

یا جمع زنهای خانواده راجع به چیزایی که بهش علاقه دارند

منم اینطوری بودم، از یه جا به بعد سعی کردم آرامش درونم رو به خودم برگردونم، اهمیت حرف مردم، نظر مردم درباره‌ی من یا هر چیز دیگه ای برام بی‌ارزش شد، حرف زدن به قدر کافی خوبه، نه زیادی نه کم، اعتماد به نفست که برگرده جایی که لازم باشه حرف بزنی خودکار حرف میزنی غصه نخور

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)
من میخوام درونگرا شمنمیدونستم برونگرا بودنم انقدر خواهان داره

من با درونگرا بودنم اوکیم فقط تو محیط کاری رو مخمه چون من دوست دارم تو سکوت و آرامش رو کارم تمرکز کنم انجام بدم و همکارام فکر میکنن یه آدم کم حرفه بی حوصله بی اعتماد به نفس خجالتیم

شخصیتت رو که نمی تونی عوض کنی‌.

ولی می تونی یکم اجتماعی تر بشی‌.

اول از همه اطلاعات عمومی و مطالعه ات رو ببر بالا این کمک می کنه اعتماد به نفس صحبت کردن تو جمع های هرچند بزرگ رو داشته باشی.

قبل از حرف زدن فکر کن و جمله بندیت رو مرتب کن تو ذهنت.

صدات رسا باشه و تو دلت حرف نزن.

وقتی دیدی صحبت کسی تموم شد زیاد مکث نکن که موضوع بسته شه اگر نظری داری سریعتر پشت بندش بگو.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️