2777
2789

دوستان یه خانواده ای خواستگار من بودن و من با خواهرش دوستم بود همسایه تیم 

خواهرش ازم پرسید چند شهریور ی من احمق هم بهش پیام دادم  سلام مریم خوبی ببخشید مزاحمتون میشم  من اصلا تابستون دنیا نیومده یا بهارم یا پاییزم یا زمستان با  ۲۰ سال سن این پیام رو دادم یه بار هم با یه اکانت پیام دادم (((( فراموشم کنید😭😭😭))) دقیقا این پیام و دلیت اکانت کردم یه بار دیگه هم پیام دادم not_ever نه هرگز 

بچه ها سه بار جواب رد دادم 

و مشکل اینجاست توی فامیل ممکنه پسر داییم خواستگارم باشه و شغل مشخصی نداره جدا از اون من بهش هیچ علاقه ای ندارم اما مادرم میگه باید این ازدواج سر بگیره ازدواج من با پسر داییم 

اما با این پسره با وجود تفاوت دین اونا سونی و ما شعبه 

و ۱۱ سال و چند ماهم ازم بزرگتر اما دوسش دارم بگین چی‌کار کنم 

دوست ندارم دعوا هم بشه توی خانواده 

یعنی دوست ندارم دو تا خواستگار همزمان داشته باشم و مشکل پیش بیاد 

این رو هم بگم اگه با این پسره ازدواج کنم ممکنه هر سه تا داییم باهم حرف نزنند قطع ارتباط کنند 

چون که اونا هم متاسفانه قصد خواستگاری دارند 

اینم بگم تا این پسره همسایه نیاد خواستگاری دیگه قول دادم خراب کاری دیگه انجام ندم اما اگه بیااااااد

فک کنم اون پیام گفتم متولد تابستان نیستم خیلی بهشون بر خورده

این پسره یه شغل دولتی داره 

کاری به شغل ندارم 

ولی واقعا من به پسر داییم هیچ علاقه ای ندارم 

راستی خواهرش مریم یه بار گذاشته بود خیل سر سختی منم به مادرم گفتم مادرم رفته توی راهرو پرده کشیده 

همسایه روبه رویی ما هستند اونا دو طبقه ست خونشون ما هم دو  ( مادرم اصلا به ازدواج با این پسر همسایه راضی نیست میگه باید با فامیل ازدواج کنی 😭😭😭))))))) 

بخدا خیلی سخت

به امام رضا قسم سخته 

برام دعا کنید لطفا عزیزای دلم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی قشنگ تایپ کن ماهم بفهمیم اولشو که نفهمیدم وقتی اولشو متوجه نشدم دیگه نمیتونم بقیه رو ادامه بدم

قشنگ توضیح بده تا راهنماییت کنیم

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

خودت متوجه شدی چی نوشتی خیلی گنگ گفتی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پیام دادی خواهر پسره نات اور؟😂😂

بعد اینکه گفتی من یا بهارم یا زمستون یا پاییز چی بوده دیگه😂😂

مثلا ۲۰ سالته خااانممم

خواستگارو ک اینجوری رد نمیکنن

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

کاری به بقیه چیزا ندارم اما حتما برو مشاوره

تفاوت دینی و عقیدتی رو که بگذریم ۱۱ سال خیییییلی زیاده. درک نمیتونین بکنین همو

وقتی شما دوران جوانیت رو داری میگذرونی اون به اواخر جوانی و اوایل میانسالی نزدبک میشه 

الهی به امید خودت...  

من که نفهمیدم چی نوشتی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو