2777
2789
عنوان

همیشه خونه هاتون تمیزه⁉️ کدبانو ها بیاین لطفا 🧼🫧🧽🪣

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 49 پست

اره همیشه میدرخشه.ببین هرروز جارو و طی میزنم و دستمال هونه ام همیشه تمیزه واسه یه خونه نود متری جاروش کلا ده مین طول میکشه‌چون تمیزه تمیزه.سرویسا هرسه روز و حموم هر دوهفته همسرم میشوره.ظرفا همون لحظه شسته میشه لباسا وقتی خشک شدن مرتب تا میشن و میرن رو‌رگال یا تو کشوها.کلا ما هممون مرتبیم من همسرم حتی پسرم.این روال چه وقتی شاغل بودم چه وقتی بچه کوچیک بود چه الان همیشه همینطور بوده.بچم از سه سالگیش خودش اسباب بازیاشو جمع میکرد کمدش و باکس مخصوص اسباب بازیاش بودو میزاشت اونجا.الانم کلا مرتب کردن اتاقش تا کردن لباساش و همه چیزش با خودشه.اینم بگم من جارو که میزنم تی وی میزش کابینتا دراور همه چیزو دستمال میزنم و‌ اخرم سرامیکارو طی میزنم‌چون خونه ما بیشترش سرامیکه اما حتی یه مو روشون نیست.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رازش اینه که تمام انرژیت بذاری برا تمیز کاری تا اعضای خانواده جا بیفته مرتب باشن البته اگه ژنتیک شلخته بودن مهلت بده بعد چندسال دیگه با روزی دوساعت خونه جمع میشه چون اعضا یاد گرفتن هرچیزی سرجای خودش باشه و کارای خودشونو انجام بدن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

جمع و جور

گردگیری

جارو

شستنی ها

هر روز

به اضافه هر روز یه بخشی را اساسی تمیز کردن

مثلا یه روز کمد لباس مرتب کردن

یه روز یخچال 

یه روز عوض کردن و شستن ملافه ها

یه روز تمیز کردن مبل ها

یه روز یه کابینتی که نامرتب و کثیف شده

اینجوری

شاید از دید بیرون مرتب نباشه چون کمد و کابینتام کمه.ولی همیشه مرتبه.هر چیز سر جای خودشه.هر چی بردارم بعد استفاده میزارم سر جاش.هفته ای یه روز گرد گیری معمولی یه روزم گردگیری و تمیزی اساسی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من دو روز یکبار جارو برقی میکشم

حمام وتوالت رو سه چهار روز یکبار قشنگ تاید میزنم ومیشورم

گرد گیری همراه با جاروبرقی کشیدن

کابینت ها همیشه مرتب،احساس نامرتبی کنم سریع مرتب میکنم

یخچال هرقسمتش کثیف بشه زودی میشورم

ظرفهام اصلا نمیزارم تو سینگ بمونه

راه پله و بالکن هم دو هفته یکبار اینا

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اکثر وسایلم هم تو جعبه سبد نظم دهنده هست.فریزم یخچالم هم وسایلش تو ظرفای جدا هست.تو همون فسقل کمد دیواری جعبه جعبه هست .

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

شاید از دید بیرون مرتب نباشه چون کمد و کابینتام کمه.ولی همیشه مرتبه.هر چیز سر جای خودشه.هر چی بردارم ...

تمیزی ومرتب هیچ ربطی به تعداد کابینت نداره،اصلا خودت ناراحت نکن،کسی بخواد بفهمه میفهمه

من همیشه تو دیوار خونه مردم رو دید میزنم

بعضی ها باوجود خونه کوچیک و قدیمی و بدون کابینت،واقعا مرتب و باسلیقه هستن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ما همیشه خونمون تمیزه 5نفریم دلیلشم اینه می‌ترسیم از مامانم خونه رو کثیف نمی‌کنیم اگرم کثیف بشه قبل ...

😂😂😂😂