2777
2789
عنوان

همیشه خونه هاتون تمیزه⁉️ کدبانو ها بیاین لطفا 🧼🫧🧽🪣

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 49 پست

روتین نظافت بزار شنبه تاجمعه کارات تقسیم کن

برااینکه همیشه جمع باشه وسیلت وسایلی ک توپلاستیکن بریز توشیشه ای چیزی ک دربسته باشه

من از پلاستیکایی ک استفاده نمیشن اول سرویس تمیز میکنم بعد پلاستیک خیس میکنم ریکا خوشبو کننده بهش میزنم میزارم جایی ک دیده نشه بوی خوبی داره 😄

توی جاروبرقی مقداری وانیل بزن موقع جارو بوش پخش بشه

برا چیدمان یخچالت از استند استفاده کن شیک اره

زیر ظرف شویت استند بزار مواد شوینده یه طرف دستمال شیشه پاکنم یه طرف

استند دستشویتم به همین زوال بچین

سطل زباله بگیر برا پذیرایت پلاستیک بنداز تو یاد بده مثلا دستمال داشتن چیز ریزی تو خونه ریخت بنداز تو سطل زباله اینطوری همیشه تمیز

برای بوی فاضلاب اسید بزن چنته ابجوش

از کاغذای توخونت ک میخوای استفاده کنی براشیشه پاک‌کردن استفاده کن

برا فضای خونت میتونی شمع روشن کنی عود بزنی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اره همیشه میدرخشه.ببین هرروز جارو و طی میزنم و دستمال هونه ام همیشه تمیزه واسه یه خونه نود متری جارو ...

با چی سرامیکات رو تمیز میکنی؟

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمیزی ومرتب هیچ ربطی به تعداد کابینت نداره،اصلا خودت ناراحت نکن،کسی بخواد بفهمه میفهمهمن همیشه تو دی ...

خوب مادر همسرم میاد در کمد دیواریو باز میکنه بخچال و کابینتا رو .بعد میاد پز دختراشو میده که چه با سلیقه هستن.خونه هاشون یه عالمه کمد دیواری داره.ولی مثلا من هر کی یخچالمو میبینه یا کمد میگهافرین با کمی جا چقدر مرتبه. خواهر همسرم تمیزه ولی مثلا در یخچابو باز کرده مرتب نیست وسیله ها رو هم نامرتب.من مثلا گوشت چرخ کرده تو یه طرف خورشتی یه طرف سینه رون سبزی همه طرفای جدا.تو یخچالمم همینه.خونه نباشم همسرم‌چیزی بخواد دقیق بهش میگم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

با چی سرامیکات رو تمیز میکنی؟

با طی نمدار خونه نوسازه و از اول دست خودمون بوده سرامیکاش اصلا لک نیست

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
تمیزی ومرتب هیچ ربطی به تعداد کابینت نداره،اصلا خودت ناراحت نکن،کسی بخواد بفهمه میفهمهمن همیشه تو دی ...

و تو کابینتام هم همه چی دسته بندی و سلفون کشیدست.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خوب مادر همسرم میاد در کمد دیواریو باز میکنه بخچال و کابینتا رو .بعد میاد پز دختراشو میده که چه با س ...

عزیزم از مادرشوهر چه انتظاری داری؟

با کمد وکابینت مرتب بودن که هنر نیست

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

و تو کابینتام هم همه چی دسته بندی و سلفون کشیدست.

من سلفون نمیکشم ولی انصافا مرتب هستم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

برای من همیشه تمیزه چون دونفریم فقط 

شوهرمم اگه یه چیز بخوره جمع می‌کنه یا لباساش خودش میذاره سرجاش 

ولی بعضی وقتا که خرید میرم حوصلم نمیکشه وسیله هارو جابه جا کنم یکم تنبلی میکنم

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

بچه کوچیک داری؟ اینو به همسرت یاد نده که خونه باید همیشه تمیز و مرتب باشه لازمه گاهی ببینه نامرتب و کثیفه و نیاز به زحمت تو داره تا تمیز بشه.من خونه ام اکثر مواقع مرتب و تمیزه چون هرکاری رو همون لحظه انجام میدم برای بعد نمیذارم ولی اگر گاهی نامرتبم باشه به خودم سخت نمیگیرم نمیخوام تبدیل به وسواس بشه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

عزیزم از مادرشوهر چه انتظاری داری؟با کمد وکابینت مرتب بودن که هنر نیست

😂😂😂انتظاری ندارم کلا.ولی گفتم شاید دید بعضیا مثل اون باشه.من خودم اصلا دوست ندارم چیزی زیاد رو کابینت باشه جلو دید ولی خوب جا ندارم.و این باعث میشه زیاد مرتب به نظر نیاد