2777
2789

توروخدا تاپیک رو نترکونید

من اندازه ی سر سوزنی دیگه به هیچی اعتقاد دارم و جالب اینجاس هر چقد تلاش می کنم برگردم نمیتونم انگار دیگه دست خودم نیست...ولی اذیت میشم‌حس پوچی دارم

قرار نبود اینجوری بشه....

هیچوقت اعتقاد به چیزی نداشتم

اصلا «اعتقاد» خودش واژه بی معنی ای هست

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناامید میشدم خیلی ولی نیمتونم اعتقاد نداشته باشم از وقتی که نماز میخونم جور دیگه ای شدم خخیلی بهم خس خوب میده از خیلی کار هایی که دوست داشتم دور بشم ازشون دورم کرد اگر نخونم انگار یچیزیم کمه

خدا وجود داره ولی اینی که تو ادیان میگن من هم قبول ندارم و احساس پوچی نمیکنم هیچوقت هم از آگاهیم پشیمون نشدم که بخوام به خرافه برگردم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ب نظرت مهربون یا صرفا خالقِ؟

خالق دلسوزِ نه مهربون! رنج ها لازمه رشدن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

شیطان تورو ذره ذره از خدا دور کرده مسلما نمیذاره برگردی سمتش همون جور ذره ذره باید برگردی.نذار تو این حال بمونی چرا اعتقادتو از دست دادی؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

شیطان تورو ذره ذره از خدا دور کرده مسلما نمیذاره برگردی سمتش همون جور ذره ذره باید برگردی.نذار تو ای ...

بخاطر سختی هایی که هیچوقت حل نشد بخاطر صداهایی که زدم و کسی نشنید ندید 

قرار نبود اینجوری بشه....

بخاطر سختی هایی که هیچوقت حل نشد بخاطر صداهایی که زدم و کسی نشنید ندید

چرا فکر میکنی ما از خدا طلبکاریم یا خدا باید کمکمون کنه؟ مابنده ی اونیم بنده یعنی تحت هر شرایطی باید بندگی کنی. و اینو آدما توی عالم زر پذیرفتن و به این دنیا اومدن نمیخوام محکومت کنم فقط سعی دارم کمکت کنه دیدت رو بهتر کنی

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله