2777
2789

و اصلا  توجه نکنن که مردم آزاریه و همسایه ها شاکی باشن که آلودگی صوتی ایجاد می‌کنن البته بچه ی کوچیک نه پنج شش تا نوجوان پونزده شونزده ساله  اونم ازصبح تااااا شب پشت درتون جیغ ودادکنن  واکنشتون چیه!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنجرمون دو جدارس

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

مگه دیونم بابا 

بچه رو میبرم پارک پراز بچس بازی کنه باهاشون 

والا ما شهرستان خیلی کوچیکیم  دیگ کسی تو کوچه نیس همه بافرهنگ شدن همه مراقب بچه ها 

اگه بچه ای تو کوچه باشه تعجب میکنیم 

-اونایی‌که‌باید‌باشن‌هستن؛بقیه𝗦𝗶𝗸𝘁𝗶𝗿.💞️

اخ گفتی

تو کوچه ی ما از ۱ظهر تا شب

هرروزم این نهضت ادامه داره

فکرکن دخترم تازه خوابیده

یکیشون بلند فریاد میزنه رضاااااااااااااا

🤪🤪🤪🤪🤪

دیگه بماند که فوتبال بازی میکنن توپو میزنن به در پارکینگ و به ماشینا که دزدگیرشون بصدا در میاد

حق الناسه این مزاحمتا

یادش بخیر بچه بودم تابستون ها با دوستم یکبار صبح  و یکبار عصر وسیله خاله بازی و زیرانداز می‌بردیم تو کوچه پهن میکردیم خاله بازی میکردیم... اینقدر خوش میگذشت 

نوازنده ویلن هستم 🎻😃

محله ماهم پارک نداره

طفلک ها همش تو کوچه

دیگه جنگ که شد کسی بیرون نیومد

الانم خ گرمه

ولی تایم مدرسه هوا ابری باشه از سرویس تو کوچه ن

خ رومخه

من سعی می کنم درک کنم ولی خونه مون فقط شاه نشین انتن و نت داره 

یعنی پنجره کوچه

گاهی دراز میکشم تو هیاهوی بچه ها ارامشم بهم میخوره

اخ گفتیتو کوچه ی ما از ۱ظهر تا شبهرروزم این نهضت ادامه دارهفکرکن دخترم تازه خوابیدهیکیشون بلند فریاد ...

من مادر پسرِاز طبقه دوم به ته کوووچه

پاررررررسا بهش گفتم انقد فحش بارم کرد😵‍💫

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲