2777
2789
عنوان

مشاوره برای کنکور

68 بازدید | 10 پست

بچه هااا من میخواستم پیج اینستا بزنم ک مثلا بیام تجارب کنکوریمو‌ و نمونه کارنامه قبولی(بچه های کنکوری نیاز دارن ب اینا ) بزنم

ولی دانشجو پیراپزشکیم تهرانم)بنظرت صلاحیتشو‌ دارم؟چون همه فقط ب ۳ رشته اصلی توجه میکنن

میترسم شاید مسخرم کنن

ولی واقعا مسیر کنکورو‌ بلدم

_

اندکی در کنار دانشجو درآمد داشته باشم..رشتمو‌ دوس دارم و راضیم فعلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به عنوان یه دانش آموز دلم نمیخواد مشاور دانشجو بگیرم هر رشته ای که میخواد باشه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

قصد جسارت ندارم ولی نطرعموم اینه اگه طرف بلد بود چرا نخنوند که رشته تاپ بیاره پس چرا باید باهاش بریم ...

چون کثخل‌ نیستم ۷ سال درس بخونم ۲ سال طرح تازه ۳۰ تومن حقوق بگیرم‌

میخام زودتر وارد بازار کار شم‌ رتبمم‌ می‌خورد ب بهترش‌ 

مجازی هستند؟خوبن یا خیر؟و اینکه ماهی چقدر میگیرن؟

نه حضوری 

۱۳ تومن برای کل سال 

البته طرح های مختلف داشتن تا ۲۴  تومن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری