2777
2789
عنوان

همسایه هاتون بچه هاشونومیفرستین توکوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست

سر ظهر نه ولی خوب ساعت پنج به بعد مشکلی نداره . این بچه ها چجوری میخوان رشد کنن .بمونن خونه صب تاشب توگوشی وتلویزیون یکم توخونه رامیرن همسایه ها اعتراض . نسل آینده سازن مثلا حیوون خونگی نیستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ گفتیتو کوچه ی ما از ۱ظهر تا شبهرروزم این نهضت ادامه دارهفکرکن دخترم تازه خوابیدهیکیشون بلند فریاد ...

1 ظهر که خ گرمهههه

خودشون تایم استراحتشون نیس

اینجا هم بودن ق از جنگ ولی چندساعت عصر

مگه دیونم بابا بچه رو میبرم پارک پراز بچس بازی کنه باهاشون والا ما شهرستان خیلی کوچیکیم دیگ کسی تو ...

خوش به حالتون درستشم همینه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

همسایه های ما رنج سنی ۴تا۱۲ هستن.‌تاظهر بازی میکنن بعد میرن خونه تا عصر..عصر هم ۲ساعت تا تاریکی هواااا...شوهرم سربسرشون میزاره..باشلوارک و پیرهن ۴خونه یه چاااقو دستش میگیره میره دم در...پاشو میزنه ب دیوار و چاقو رو نشونشون میده.‌‌میگه یا من هم بازی یا بازی تعطیل..‌اونها هم یه کم باش شوخی میکنن 

من مادر پسرِاز طبقه دوم به ته کوووچهپاررررررسا بهش گفتم انقد فحش بارم کرد😵‍💫

طلبکارم هستن

بعد پسره به دوستش‌میگفت بی‌پدرو مادر

بهش گفتم این حرفارو بدوستت نزن گفت آب روم‌میریطه اگر‌بهش فحش ندم بازم‌میریزه🤔

وای نه عزیزم تو ناراحتی اعصاب داری برو خودتو نشون دکتر بده!!چه اشکال داره بچه ها از صبح تا شب تو کوچه سروصدا کنن خب چه کار کنن بچن دیگه نمیشه برن پارک که همین که رو مخ ننه هاشون نباشن بیان تو کوچه برا بقیه اذیت ازار داشته باشن خوبه دیگه 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

من‌نمیزارم دو دفه اومدن داااد و بی داد رفتم سراغشون دیگه نیومدن

یبارش انقد هوووار میزدن تازه بچه ی خونه کناریمونه رفتم توی تراس گفتم چقد شماها بی فرهنگید ساعت ۲ ظهر مردم دارن استراحت میکنن خستمون کردید ادم دودیقه نمیتونه استراحت کنه از دست شماها دیگه جم شدن راحت شدیم بعد همسرمم تصادف کرده بود توی جا بود طفلک تا میخواست استراحت کنه یا اینا میومدن توی کوچه یا مهمون میومد منم زدم سیم اخر

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
همسایه های ما رنج سنی ۴تا۱۲ هستن.‌تاظهر بازی میکنن بعد میرن خونه تا عصر..عصر هم ۲ساعت تا تاریکی هواا ...

🤣🤣🤣

طلبکارم هستنبعد پسره به دوستش‌میگفت بی‌پدرو مادربهش گفتم این حرفارو بدوستت نزن گفت آب روم‌میریطه اگر ...

🤣🤣🤣🤣

1 ظهر که خ گرمههههخودشون تایم استراحتشون نیساینجا هم بودن ق از جنگ ولی چندساعت عصر

من نمیدونم خانوادشون چرا اجازه میدن بچه هاشون اون ساعت مزاحمت ایجاد کنن

شاید میفرستن بیرون که خودشون استراحت کنن🙄