2777
2789
عنوان

همسایه هاتون بچه هاشونومیفرستین توکوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست
🤣🤣🤣

از مزایای شوهر دلقک...وانت داره..وارد کوچه ک میشه جلوشو میگیرن اَییییییی عمو ما بریم عقب سوارشیم....۲۰تا بچه سوار میکنه و انگار داره عروس میبره یواش یواش کوچه رو میاد بالا...پارک میکنه درخونه..میگه رسیدیم سوهانی های قم...بفرماین پایین استراحت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینجا بچه ها ظهرسروصداندارن عصرهم بچه های خودم میرن یکم بازی میکنن . صداهم باشه دیگه چی میشه کرد بچه ان بازی میکنن دیگه. ماهم بچگی کوچه بازی میکردیم اونم با سروصدا 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

نه از اول گفتیم نیان . چون بچه کوچه ما نبودن از جا دیگه اومدن گفتیم برین دم خونه خودتون . بچه خودمونم نمی‌رفتند. بعد این همه بچه دزدی و آزار به بچه اا و ... .خیلی بیخیال مادرا. فقط میخوان خودشون راحت باشن . الان با قدیم فرق داره. خونه ها قبلا همه ویلایی بودن حیاطها جلو بودن صدا نمیومد فاصله بود . الان همه عین لونه زنبور کوچولو تو دهن کوچه

اخه طوری نوشتی که بهتم توهین کردنخوندی؟

ویرایش کردم الان میان میگن نمیدونم چرا درست نشد.نه بابا توهین چرا نوشتنم اینطوریه تو امضامم گفتم

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)