2777
2789
عنوان

واقعا این خارجیا چقد خوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 35 پست
ما اینجا رستوران کاکا سیاه داریم این کلمه اونحا جرم محسوب میشه

دروغ عادل فردوسی پور برو مصاحبشو ببین گفت رفتم آلمان تو هواپیما بودم خوب عادل خوب سیاه گفت پلیس اومده سیگار گذاشته رو دوستم دست منو به عنوان جا سیگاری استفاده کرده یکی از پلیسا رو پام نشسته گفتم خدایا فقط من فرار کنم زود برسم به ایران  ایرانیا اصلا به همدیگه هم بگن سیاه همدیگرو که مثل اونا اذیت نمیکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ عادل فردوسی پور برو مصاحبشو ببین گفت رفتم آلمان تو هواپیما بودم خوب عادل خوب سیاه گفت پلیس اومد ...

پس چرا انقدر این همه مسلمان و نژاد افریفایی داخلش ژندگی میکنه و راحته؟  میدونستی مسلمان های عرب لندن نشین دولت بهشون ماهانه پول میده و خدمات درمانی اینجا یه مسیحی یا از هر دینی بیاد میتونه این زندگی راحت داشته باشه؟ 

😎💚🐬
طرف میگه نژاد پرست نیستن اینهمه جمعیت مسلمان اونجا زندگی میکنه راحت مشکل نداره.

اینا شبکه خبر نگا میکنن فک میکنن همینه  حالا این وسط یکی یه غلطی میکنه فوری تلوزیون پخش میکنه که  کل اروپا همینه 

اتفاقا  تو سوئد فرودگاهاش  شهرهاش همه جا مسجد دارن برا مسلمونا

💕 F💕

پس چرا انقدر این همه مسلمان و نژاد افریفایی داخلش ژندگی میکنه و راحته؟ میدونستی مسلمان های عرب لندن ...

کی گفته راحته عزیزم این حرفایی که تو شنیدی مستندا سیاه پوستا آمریکا رو ببین همون به زبان آمریکایی هم ببین که چقدر مردم و پلیسا اذیتشون میکنن

واقعا دولت انگلستان به مسلمانان ماهانه پول میده؟فقط به مسلمانا؟دلیلش چیه؟

واقعا چی فک کردین درباره اروپا 

همین یه هفته پیش تو بازی لیگ انگلیس  یه هوادار  ب بازیکن سیاهپوست توهین کرد  شناساییش کردن  مادام العمر  از ورود به ورزشگاه محروم شد

💕 F💕

اره پسر خاله منم زد الان ۱۹ سالشه شبیه غول هاس دست وپاش بزرگ شده که جوری ک کفش واسش می‌میدوزن دکتر گ ...

وای هورمون هیولا بوده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کی گفته راحته عزیزم این حرفایی که تو شنیدی مستندا سیاه پوستا آمریکا رو ببین همون به زبان آمریکایی هم ...

انقدر عرب های کشورهای محتلف اونجا هستند و دولت بهشون رایگان پول میده خدمات بهداشتی رایگان که صدای خود انگلیسی ها درامده کار نمیکنند و. دولت برای. همین هزینشون میده. به ازای هر بچه ماهانه سیصد پوند تا پونصد پوند دریافت میکنند بخان خونه اجاره کنند پول نداشته 

باشند پونصد پوند ماهانه کمکی میگیرند تا کرایه کنن کشور ما به خودمون این خدمات نمیده چه برسه به یه خارجی با دین متفاوت. اینجا نشون میده قوانینشون اصلا تژاد پرستانه نیست هر چند مردمش باشند

😎💚🐬
واقعا چی فک کردین درباره اروپا همین یه هفته پیش تو بازی لیگ انگلیس یه هوادار ب بازیکن سیاهپوست توه ...

من فکری نکردم راجب اروپا

سوالم ازون کاربر بود

شماهم اگر میدونی علتشو و البته منبع این حرف ایشونو حتما بهم بگو

واقعا دولت انگلستان به مسلمانان ماهانه پول میده؟فقط به مسلمانا؟دلیلش چیه؟

نه عزیزم به هر کسی که کار نداشته باشه پول میده بله و عدع زیادس مهاحر مسلمان نشین دارهاز کشور البانی لبنان... 

اینا هم دارن سو استفاده میکنند کار نمیکنند و دولت بهشون پول میده  چند ساله مردم انگلیس دارند اعتراض میکنند به اینکه از مالیاتشون خرج اینا میکنند و منصفانه نیست. 

شما اگر بری لندن و اعلام کنی کار نداری خدمات بهداشتی تماما رایگان میشه. خونه رایگان تا پانصد پوند ماهانه 

حتی گوشی هم بهت میدن ولی خب براب دولته و. ماهانه شارژ کمی داره که باید خودت بدی

😎💚🐬
من فکری نکردم راجب اروپاسوالم ازون کاربر بودشماهم اگر میدونی علتشو و البته منبع این حرف ایشونو حتما ...

من تاجایی که میدونی مهاجرانی که میرن اروپا میرن تو کمپ بهشون جا  و غذا میدن تا شرایط تابعیت اوکی بشه  اون مدت  هم ماهانه براشون پول میدن

💕 F💕

من تاجایی که میدونی مهاجرانی که میرن اروپا میرن تو کمپ بهشون جا و غذا میدن تا شرایط تابعیت اوکی بشه ...

گرفتن تابعیت انگلیس از طریق پناهندگی یا کمپ اسون نیست ولی شرایط نگهداریش از، کشورهای دیگه بهتره  

😎💚🐬