2777
2789
عنوان

واقعا این خارجیا چقد خوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 35 پست
نه عزیزم به هر کسی که کار نداشته باشه پول میده بله و عدع زیادس مهاحر مسلمان نشین دارهاز کشور البانی ...

این موضوع فقط برا مهاجراس؟

یا خودم مردم انگلستانم میتونن کار نکنن و مالیات ندن و همه چی براشون رایگان باشه؟

این موضوع فقط برا مهاجراس؟یا خودم مردم انگلستانم میتونن کار نکنن و مالیات ندن و همه چی براشون رایگان ...

خود مردمش هم مبتونند ولی انگلیسی ها ادمای تلاش گری هستند هزینه های لندن بالاست  برای همین اکثرا کار میکنند ولی بله اگر دوره ای بیکار باشند و. اعلام کنند دولت تا زمانی ک کار پیدا نکردن ساپورتشون میکنه  حتی از مالیات معاف میشن 

ولی خب یه عده ادم سو استفاده گر با اینکه توانایی کار دارن کار نمیکنند مخصوصا اعراب کشورهای دیگ که تن پرور هستند و دارن مفت و مجانی زندگی میکنند

😎💚🐬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا شبکه خبر نگا میکنن فک میکنن همینه حالا این وسط یکی یه غلطی میکنه فوری تلوزیون پخش میکنه که کل ...

حالا صدا سیمای ما هیچی 

این همه فیلم های نژاد پرستی که خودشون ساختن چی 😐🫤

نژاد پرستی همه جا هست 

چه ایران چه خارج 😐

اینا شبکه خبر نگا میکنن فک میکنن همینه حالا این وسط یکی یه غلطی میکنه فوری تلوزیون پخش میکنه که کل ...

این کشورها که دارید ازشون رویا می‌سازید مهاجر پذیر هستند و پر مهاجره. صلح دوست هم نیستند چون منابع اصلی اونها فروش سلاح ه. 

اروپا نژادپرست داره. به هر کسی غیر اروپایی هم سیاه میگن.

اینها رو شبکه خبر هم نگفته به چشم دیدم.

ان شاالله شما و همه کسانی که فکر میکنید اروپا بهشته به زودی به چشم ببنید اونجا رو و حرفها رو درک کنید

حالا صدا سیمای ما هیچی این همه فیلم های نژاد پرستی که خودشون ساختن چی 😐🫤نژاد پرستی همه جا هست چه ا ...

بهترع بگیم هر نوع ادمی کل دنیا وجود داره اما یکی که یکاری کرد نباید بگیم همشون همینن رسانه های لعنتی خیلی  سمه 

💕 F💕