2777
2789

بابا خب ادم‌گاها دوست نداره کسی بیاد 

من واقعا رو این موضوع حساسم 

الان تاپیک این عروس که همه توپیدن  بهش چرا نزاشتی خانواده ی شوهرت بیان خونه ی مادرت 

خب احتمالا نمی تونستن پذیرای مهمون باشن 

چرا جا نمی افته براتون 

قرار نیست یکی زایید از مکه اومد عمل کرد ما خراب بشیم اونجا گاها مردم نمی تونن باور کنید شما احترام نزارید  نرید گاها بهتره  

همین کارارو میکنید ملت دوست دارن فرار کنن فقط شمارو نبینن 

من من من

تازه عروسی ک خونش ۴۰ متره

۲۰ تا ۲۰ تا مهمون میومد

و پنج شش نفری هم میخوابیدن خونمون

این قضیه دوازده سال پیشه و تا الان ادامه داره

و جالبه طرف خونش با ما نهایتا پانزده دقیقه فاصله داره ولی شب میخوابه اینجا

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلامت گل والا ، رفت و امد خیلی خوبه من خیلی دوست دارم اما گاهی واقعا ادم شرایط پذیرایی از مهمان رو نداره ،خصوصا اگر یهویی باشه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من زایمان کردم 

زایمان سختی داشتم 

شبش نخوابیده بودم 

مامانم پریود بود

درد شدید داشتم از اولين ساعتی که اومدیم خونه کلی مهمون داشتیم

اصلا نمیذاشتن استراحت کنیم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

در جامعه ایرانی این قضیه که شما میگین اصلا جا نیوفتاده...بعد از مکه ای و بعد از زایمان و ... باید حتما دعوت بگیرند ....در زمان فوت آدمها هم باید شام و نهار بدن ...

خودم موافق تاپیک شمام ولی خب جامعه چنین چیزایی را بد میدونه اگه نباشه متاسفانه 

این کاربری غیرفعال شده است

وااااااااای خدا خیرت بده حرف دل منو زدی....گاهی بعضی ها از رفت و آمد خوششون نمیاد این دلیل بر بد بود ...

بابا اصلا نمیشه گاها ادم نمی تونه 

باور کن من یک عذابی کشیدم 

اینا نیان نرن مگه چی میشه 

والا پیامبر هم گفته اگه جوابتون ندادن یا گفتن برگردین بعد سه بار برگردین دیگه نرین تو دم در بودین 

خب مگه مهمون نوازی زوری میشه 

چرا حرف عجیب میزنی؟

تازه عروسه و از زیارت اومده

آدم حسابش کردن گل و هدیه واسش گرفتن 

ادب نداره نیم ساعت مهمون رو پذیرایی کنه؟!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

من من منتازه عروسی ک خونش ۴۰ متره۲۰ تا ۲۰ تا مهمون میومدو پنج شش نفری هم میخوابیدن خونموناین قضیه دو ...

ما توی کرونا عروسی جمع و جور گرفتیم

بعد پاتختی نداشتیم

تا صبح چشممو باز نکرده بودم مهمون‌اومد ناهارم موندن عوضیا

ایرانی رسمی دارن به نام دید و بازدید 

هر رفتی آمدی داره

چطور اسی می‌تونست بره خونه مادرشوهرش برای غذا، عوضش بد بود؟

دوم این روابط برای این هست که احترام نشون بدن یکی که می ره زیارت بقیه می رم بهش سر می زنن و هدیه می‌برند حالا باز خوبه اونا هدفون بردن هدیه بوده 

من من منتازه عروسی ک خونش ۴۰ متره۲۰ تا ۲۰ تا مهمون میومدو پنج شش نفری هم میخوابیدن خونموناین قضیه دو ...

دقیقا میفهممت انگار اینا نیان خراب نشن سر ادم چی میشه از بیکاری و ادا درآوردن میان ب نظرم 

در مورد زایمان و اینا کاملا موافقم که باید مراعات کرد

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ما توی کرونا عروسی جمع و جور گرفتیمبعد پاتختی نداشتیمتا صبح چشممو باز نکرده بودم مهمون‌اومد ناهارم م ...

منم صبحانه عروسیمو باهم خوردیم

باور میکنی اگه بگم ب دهن خودم نرسید؟بجز ی لیوان چایی؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

من و همسرم یه بار دوتایی حموم بودیم 

مهمون اومد برامون سرزده

در همسایه رو زده بودن و اومده بودن پشت در ورودی اینقدر در میزدن اصلا نفهمیدیم چطور حاضر شدیم‌تازه اتاق خوابم نداشتیم

چرا حرف عجیب میزنی؟تازه عروسه و از زیارت اومدهآدم حسابش کردن گل و هدیه واسش گرفتن ادب نداره نیم ساعت ...

مکه‌ای حالا فرق داره

زائو خودش درد داره

بچه مریضه و زردی داره

اصلا آدم از خودش بیزاره... بعد مهمون بیاد و بره؟ دو سه هفته صبر کنند خب!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...