2777
2789
عنوان

یجوری برخورد کردم که فامیل مواظبن به من هر حرفی نزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 51 پست
الان اذنه مشهده.واسه عاقبت بخیری ت در روز شهادت اقا آیت الکرسی خوندم.

مرسی عزیزم 😭دلم کنده شده برا امام رضا 

بیام بشینم اونجا یه دل سیر گریه کنم و حرف بزنم باهاش

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن من ۲۰ سال از ازدواجم گذشته.دو تا بچه دارم.همچنان خاله م داره حرف میزنه.یعنی این نهضت تا روز م ...

بیکارو خاله زنکن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
صداتو شنیده که روز شهادتش من تو تاپیکت بودم.😭😭😭

اگه تاپیکمو نگاه کنی دیروز درمورد امام رضا تاپیک زدم 

اره واقعا صدامو شنیده 😭♥️

التماس دعا دارم عزیزمر

اره متاسفانه مشکل همینه ولی خب ما هم تا یه جایی تحمل داریم مگه میشه هی برن بیان هر کدوم یه چیز بگن ی ...

بنظرم خاله خوبی داری فهمیده ناراحت شدی میترسه دلخوری پیش بیاد  اگه بد بود بدتر میکرد

لایک نکنید .توروخدا 
بنظرم خاله خوبی داری فهمیده ناراحت شدی میترسه دلخوری پیش بیاد اگه بد بود بدتر میکرد

باشه خاله من خوبه 

بنظرم خاله خوبی داری فهمیده ناراحت شدی میترسه دلخوری پیش بیاد اگه بد بود بدتر میکرد

نیستی نمیبنی پشت سرم چه فتنه ها نمیکنه

منو بدنام فامیل کرده 

طلبکارم هست 

حالا من بچه طلاق نبودم پدر و مادر داشتم ولی خاله هایی داشتم از دیو دو سر بدتر 

فامیلی که به درد لعنت خدا هم نمیارزید 

یه خاله دارم نمیدونم چرا جون به عزراییلم نمیده 

کلی پشت دختزای فامیل تهمت میزد 

یکیش خودم بودم تازه یه هفته بود عقد کرده بودم تو فامیل چو انداخت فلانی با همین شوهرش فرار کرده بود و نمیدونم برا مهریه دست و پای پسره رو انداختن در صورتی که من اصلا دوست پسر نداشتم اینم خواستگارم بود 

صبر کردم صبر کردم فقط بخاطر مادرم اخرش بعد چندین سال پارسال زنگ زدم به دخترش هرچی بود و نبود و کشیدم جلو گفتم برو جلوی مادرت وبگیر این دفعه رو رو در رو باهاش صحبت نکردم فقط یبار دیگه بشنوم پشت من و خانوادم چرت و پرت گفته دیگه صبر نمیکنم یجوری میرم دم خونش عزراییل و با چشاش ببینه 

فعلا هیچ غلطی نکرده تازگیا دیگه هم ندیدمش هیچ کدوم و

خیر نترسیده ناراحت بشه ترسیده بجوری جرش بده دیگه نشه با هیچ نخ و سوزنی دوختش 

منم همچین خاله نا محترمی دارم 

من ميگم تو روابط مامانت دخالت نكناونا اخرش باز ميرن باهم حرف ميزنن و ميشنون تو فقط حرص ميخوريدر حد چ ...

اره اشتباه هم کردم به مامانمم گفتم الکی واسه تو حرص میخورم 

خودت یادت نیست یا عزت نفس نداری متوجه نیستی

فقط منم که آدم بده میشم 

اما اونجایی که به خودم حرف گفت خیلی اعصابم خورد شد 

واقعا شکستم