2777
2789
عنوان

یجوری برخورد کردم که فامیل مواظبن به من هر حرفی نزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 51 پست

امیدوارم که خیلی زود از اونحا نجات پیدا کنی واقعا شعور ندارن اینجوری اذیتت میکنن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا حق با تو بود بازم حرفی زدن جوابشونو بده
ولی عزیزم بهترین راه حل مستقل شدنتونه هرجوری شده پول جور کنین و یه خونه کوچیک اجاره کنید و برید از اینجا، کار هم کنید اگه بیرون نمیشه کار کنید تو خونه ترشی و مربا درست کنید

خواهرشوهر خواهرم جدا شده زن باباش اذیت میکرد و مجبور شد خونه اجاره کرد و تو خونه چیز میز سوپرمارکتی میفروشه چیپس پفک رب گوجه و و و و همسایه ها بعضی فامیل ازش میخرن 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

تو زندگی شما نیستیم .

ولی میدونم نحوه معاشرتها وقتی وابستگی اقتصادی به مادربزرگتون دارید عوض میشه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

تو زندگی شما نیستیم .ولی میدونم نحوه معاشرتها وقتی وابستگی اقتصادی به مادربزرگتون دارید عوض میشه .

یعنی چون خرجربااوناست 

اطرافیان این رفتارو دارن؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
یعنی چون خرجربااوناست اطرافیان این رفتارو دارن؟

دقیق بخواهم خرج با کیه مگه .

با خاله داییتون .

یا مادربزرگ و 

یا پدرتون .

میخواهی راحت باشید مستقل شید .

از نظر اقتصادی مستقل باشید کمتر میشه .

خیلی کمتر .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه