2777
2789

خواهش میکنم تااخر بخونید بعد نظربدین 

بهم حق میدین یا نه؟کار درست همینه یا نه؟

بنظرتون خوبه یا بد؟

پدرمادرم جدا شدن مامانم تحصیلات خاصی نداره شاغل هم نیست امکانش هم نیست که کار کنه بنا به دلایلی 

خونه مادربزرگم هستیم اونجا همیشه خاله ها و دایی هام میان 

دیدین وقتی یکی طلاق میگیره هزار تا صاحب پیدا میکنه؟

هر کسی میاد برای فرد مطلقه یه تز میده 

درمورد خوردن ،خوابیدن ،پوشیدن ،حرف زدن ،بیرون رفتن همه چیز مادرم میان نظر میدن بقران انگار بچه ۵ ساله هست که برای همه چیزش امر و نهی میکنن 

مامانم نمی تونه دربرابر هیچ کدوم ایستادگی کنه فکر می کنید بهش نگفتم یا نصیحتش نکردم؟ بارها گفتم اما دیگه خسته شدم

نمیدونم از ترسه ،نگرانیه یا چی این زن از حق خودش دفاع نمیکنه شده توسری خور فامیل و بقیه 

الان فامیل برای منم نظر اضافی میدن

بخدا قسم دفعه قبل خالم با حالت دعوا و تحکم اومده به من میگه تو چرا شوهر نمی کنی بری چرا همیشه اینجایی گفتم من مجبورم که اینجا باشم تو چته اقا ادامه داد هرجور که دلش خواست منو شست پهن کرد من بقران اشک می ریختما 

یعنی هر دفعه هر کدوم میومدن به من یه کنایه ای میزدن 

منم تلفنو برداشتم زنگ زدم به خالم هرچی از دهنم دراومد گفتم 

تمام اذیتایی که به مادرم کرده بود به خودم 

یعنی فقط ریختم بیرون گفتم و گفتم و گفتم خودش پشت تلفن سنگکوب کرده بود 

این دفعه که اومد خونه مادربزرگم محل سگش ندادم فقط سلام خدانگهدار 

ولی میدونی جالب چیه؟ برای اینکه کم نیاره به مامانم گله کرده بود دخترت به من بی احترامی میکنه (از رو نمیره این بشر)

از یه چیز خوشم اومد بامامانم که این دفعه صحبت می کرد 

نمیدونم چی از من گفته بود به مامانم بعدش باز پشیمون شده بود آجی مریم(مامانم) توروخدا قسمت میدم نری به دخترت بگیا نرو بهش خبر بدیا هیچی نگو اصلا ازرمن نشنیده بگیر

من نمیتونم با تک تک فامیل اینجوری سرجنگ بردارم 

نمیدونم چیکار کنم 😭

ما بچه های طلاق همیشه مورد ظلم اطرافیان و فامیل قرار میگیرم😭😭💔💔

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم نمیدونم چندسالته سعی کن بری سرکار 

اگه میتونی برو زیر نظر کمیته

پول دست و بالتون اومد خونه اجاره کنید

فقط صبور لپباش و هدفمند تا بتونی بجنگی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

تنها راهش زندگی مستقل و حریم خصوصی هست

شما نمیتونی انتظار داشته باشی که خونه کس دیگه زندگی کنی بعد بهت چیزی نگن ویا دخالت نکنن

مستقل شید و محل نذارید، نمیشه بدون استقلال و حریم خصوصی محل نذاشت 

اینو من خوب میفهمم

منم جدا شدم و خونه ی مادر هستم

خاستم ولی نتونستم شاغل بشم 

بلایی نبوده سرم نیارن خانوادم

انگار همشون ارباب هستن و من برده 

با اینکه خودشون هم زندگی چندان یا شرایط بهتر ندارن

ولی 

یاد گرفتی چیکار کنی که مثل آدم رفتار کنن ، یه بار جنگ باهرکدوم ارزش داره تا لال بشن

تنها راهش زندگی مستقل و حریم خصوصی هستشما نمیتونی انتظار داشته باشی که خونه کس دیگه زندگی کنی بعد به ...

اره متاسفانه مشکل همینه 

ولی خب ما هم تا یه جایی تحمل داریم 

مگه میشه هی برن بیان هر کدوم یه چیز بگن یا خودشون یا بچه هاشون یا شوهراشون

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
خدا کمکتون کنه باید قوی باشی تا زمانی که بتونی خودت و مادرت از خونه مادربزرگت جدا بشید.امیدوارم خدا ...

خدا نگذره ازشون

عزیزم متن و‌خوندم واست ناراحت شده چاره کارت فقط با کار و مستقل شدن حل میشه برو دنبال کار از کارهای کوچیک شروع کن‌مثل فروشندگی حتی میتونی دوره نسخه خوانی بری و‌تو داروخانه مشغول بشی باید الان رو توانایی خودت حساب کنی 

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)

ای خدا🥲چقدر بده عزیزم انشالله شرایط خیلی خوب بشه براتون،پسرِ دوست بابام از بچگی زمان جداییشون پیش پدرش بود بزرگ شد رفت سرکار عاشق دختر خالش شد الان پدرش دیشب زنگ زد میگفت انقدر غصه میخورم پسرمو چند ماهه ندیدمش پرش کردن سمت من نمیاد و می‌گفت چه اشتباهی کردم طلاق گرفتیم و از این حرفا کلی دلم سوخت برا همشون بنظرم شرایط سختیه خیلی

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟