2777
2789
عنوان

مگه چند سال جوونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 48 پست
نمیدونم فکر و خیال دیونم کرده

کلا زندگی سختی زیاد داره، ان شاالله ازدواج هم کنید بیش تر میشه، فکر نکنید ازدواج کنید فکر و خیال تمام میشه، کلا دنیا همین هر چی هم آدم سنش بره بالاتر، مسائل بیش تری به وجود میاد، باید صبوری کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرهامون با این تورم زندگی نکردنالبته من ۴۳سالم هست ولی پدرم بدوم مطلقا کمک تونست خونه بسازهحال ...

منم تقریبا  همسن شما هستم

تورم همیشه وجود داشته

صرف نطر از وظیفه دولت در ایحاد مسکن برای جوانان و کنترل تورم و غیره که موضوع بحث تاپیک نیست

ما افراد جامعه هم باید یادبگیریم نیازهامون را اولویت بندی کنیم

متاسفانه امروزه  سوشال مدیا نیازهای کاذب ایجاد کردن

و فرهنگ علط چشم و هم چشمی به شدت به روابط و اقتصاد خانواده لطمه می زنه

ازدواج ، مسکن، ماشین و ... نیازهای ضروری هر فردی هستن

اما برند بازی و اخرید کالای لوکس نیازهای کاذب هستن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

نه داداش من تلاشت رو بیشتر کن که وضع مالیت رو ببری بالاتر بعدش به فکر ازدواج باش چون دختر های الان با لی پولی شوهر کنار نمیان و هر روز اذیت میشی و شرمنده میشی و کم میاری دیدم که میگم 

برادرم شما تا۳۰صبرکن کمی پول پیش خونه پس انداز کن یه دونه ماشین هم بخر 

امانه اگه دوست داری الان ازدواج کنی دخترای پاکی هستن که به کم قانع هستن می توونی شروع کنی اینکه به فکر تشکیل خانواده ای عالیه

بامادرت حرف بزن بگو دوست دارم ازدواج کنم مادرتون خوب میتوونه یه خانم مناسب پیدا کنه

پیداکردن دختر خوب و اهل زندگی نایاب شده 

الان گذشت و کوتاه نمیان مهریه هم بگیرن مثل قدیم نیستن

طرفت بدرد نخور باشه روزگارتو سیاه میکنه تا آخر عمر یادت نره عجله نکن باچهارنفر تو رابطه سالم برو اخلاقشون دستت بیاد

ببین میشه کامنت نداری حرفات خیلی منفیه من حالم بد بود اومدم اینجا خواهشاً برو ی تاپیک دیگه مرسی

تو سایت همدم یا آدم و حوا ثبت نام کن شاید بتونی با کسی اوکی بشی

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

تو به عنوان یه پسر ۲۶ ساله اصلا خوشی داشتی؟؟ جوونی کردی؟؟ با دوستات مسافرت رفتی؟؟ یا همه عمرتو فقط درس خوندی و سرباز بودی و کار کردی؟؟ اصلا چیزی از زندگی و جوونی فهمیدی؟؟

لطفا اول مجردیا و جوونیاتو کن بعد فکر ازدواج بیوفت

که بعدا که چشمات باز شد نگی من اصلا جوونی نکردم و به زنت خیانت کنی

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

تا نامزد نکردی تونسی خونه و ماشین بخری که خریدی وگرنه عمرا دیگه نمیشه میتونی از این اپارتمانهایی که ثبت نام میکنن رو بنویسی فعلا میدونم خیلی سخته ولی وقتی نوشتی با وام و یه کم هم فشار به پدر مادرت بیار کمکت کنن خدایی تنها نمیشه 

من دامادم خونه داره ولی خونش فسقله ، الان مسکن مهر نوشته لامصب زیاد میگیرن ولی اگه بتونه قسطهاش رو پرداخت کنه (مادرش یه ریال بهش کمک نمیکنه بازنشستگی از ذوب آهن حقوق میگیره حقوقش بالاس) دوتا رو میزنه دست هم یه خونه حسابی میخره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹