2777
2789
عنوان

مگه چند سال جوونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 48 پست
بخدا تازه از سرکار اومدم تو دلم پر حسرته .می‌خوام یکم بخوابم برم شغل دومم شیفت شب بودم. من آدم کاری ...

وا

چرا اینقدر ناامید 

ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم                                           جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت کاریت اگه اوکیه یه شغل دیگه پاره وقت بردار 

یکم خودت رو بکش بالا

۲۰ ۳۰ تومن برای خرج عادی زندگی اوکیه 

ولی خرج عروسی و پول پیش خونه و... سخته 

یه سال مثلا به خودت زمان بده قسمت بیشتر پولت رو دلار بخر از جای مورد اطمینان یا تتر(با تحقیق خودت البته) یا طلا 

سرمایت به یه حدی رسید برو دنبال ازدواج 

وقتی خانوادت میگی کمک نمیکنن حداقل چیزی که باید بتونی تهیه کنی پول پیش اجازه خونست 

حرف شما کاملا صحیحه

شما درستو خوندی سربازی رفتی سر کارم می ری

نشون می ده جنم زندگی کردن را داری

مگه پدر و مادرت اول زندگی چی داشتن که از شما انتطار دارن؟

به خانوادت بگو یه دختری را برات پیدا کنن

خودت به اون دخترخانم بگو زندگی من اینه می خوام کمکم کنی باهم زندگیمونو بسازیم

هر چی خانواده دختر جهاز دادن دستشون درد نکنه 

اگه کم و کسری ای بود به مرور تو رندگی خودتون می خرید

زیه جشن متوسط بگیرین و زندگی راشروع کنید

احیانا اگه دخترخانم شرایط شما رو قبول نکرد فدای سرت

شاید قسمت شما جای دیگه ای باشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

تا من پس انداز جور کنم موهام سفید شده با این تورم

پس انداز هات رو سکه بخر پول نگه ندار

خودت میدونی وضعیت خرابه

فکر نکردی چطور قراره اجاره خونه بدی؟! بر فرض محال دختر بگه عروسی نمیگیرم  اجاره خونه ای که هرسال بی رحمانه زیاد میشه چطور میخوای بدی خرج زندگی  و چطور.

میدونی هستن خانواده هایی که چون ندارن آجا ه خونه بدن هرکدوم برگشتن خونه مامانشون!

من حسابدارم شغل دومم تدریس زبانه

حسابداری یه جای ثابت هستین؟

میتونید پروژه هم بگیرید از کارگاه های کوچیکتر...مثلا بهای تمام شده حساب کنید براشون یا اظهار نامه مالیاتی رد کنید یا لیست بیمه رد کنید...کارهای کوچیک اینجوری...و پولتون رو هم ریالی پس انداز نکنید.چون از تورم عقب می مونید

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

یه تایم کوتاهی شروع کن وام گرفتن و پس انداز کردن، یه مقدارم مطالعه کردن و سواد رابطه یاد گرفتن، بعد این مدت کوتاه با مادرت صحبت کن، اینطوری بهت اعتماد می کنن

نه پدرم کارگره چیزی نداره بنده خدا . بجز ی خونه

آخی چه بد🙂واقعا راهی ندارم پیشنهاد بدم با این تورم و وضعیت اقتصادی اونم واسه جوونی ک تازه میخواد شروع کنه و بی پشتوانه سخته واقعا💔😕

ولی هنوز دیر نشده شما تازه۲۶سالته هنوز خیلی وقت واسه پیشرفت داری

کسی میشناسم مثل خانواده شما و شما بودن، خودش دختر به طریق واسط پیدا کرد و چون میدونست خانوادش خواستگاری نمیرن با یکی از فامیل ها که رو خانوادش تاثیر داشتن صحبت کرد که با هم برن خواستگاری و شکر خدا شد،خانوادش هم نه مالی نه غیر مالی کمکی نکردن،حتی بقیه اعضای خانواده هم  برای ازدواج، خانواده میگفتن نه و ایشون تشویقشون کرد برای ازدواج. 

اگه اخلاق و ایمانتون اکی باشه هستن دخترایی که دنبال معیارهای حداقل هستن و با هم بسازید زندگی را

حرف شما کاملا صحیحهشما درستو خوندی سربازی رفتی سر کارم می رینشون می ده جنم زندگی کردن را داریمگه پدر ...

پدر مادرهامون با این تورم زندگی نکردن

البته من ۴۳سالم هست 

ولی پدرم بدوم مطلقا کمک تونست خونه بسازه

حالا میشه؟ نه نمیشه

همین اجاره خونه متوسط و عروسی متوسط چقدر خرج داره؟  چطور باید بده وقتی خانواده هم پس انداز ندارن خودشم نداره

پدر مادرهامون با این تورم زندگی نکردنالبته من ۴۳سالم هست ولی پدرم بدوم مطلقا کمک تونست خونه بسازهحال ...

ببین میشه کامنت نداری حرفات خیلی منفیه من حالم بد بود اومدم اینجا خواهشاً برو ی تاپیک دیگه مرسی