2777
2789
عنوان

مگه چند سال جوونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 48 پست
بخدا تازه از سرکار اومدم تو دلم پر حسرته .می‌خوام یکم بخوابم برم شغل دومم شیفت شب بودم. من آدم کاری ...

چه حساس و نازک نارنجی هستی مثل دخترا حرف میزنی اینجوری میخوای زن بگیری؟ خواستم بهت بگم دختر زیر بیست و چها پنج سال برای ازدواج انتخاب نکن چون هم پخته تره عاقل تر هم ناز و ادای دختر هجده ساله نداره سختگیری زیاد نمیکنه اون دوره غرور و کلاسش و گذرونده میتونی هم خودت با به دختر خوب رفیق شی البته خانوادت کمک نکنن نمیتونی مزدوج بشی تا حالا تو عمرم پسر ازدواجی مثل تو ندیده بودم چه جالب😅

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از دختر خانوم ها اوکی هستن با شرایطت ، برو خواستگاری

شما با وام ازدواجت خونه رهن کن ، همسرت هم با وامش جهیزیه بخره و زندگی رو با هم بسازید 

یا وام رو بگیر ماشین بخر ، دو سال هم عقد بمون پول رهن خونه جور کن 

اطرافیان من که همین چند ساله ازدواج  کردن شرایطشون مثل شما بوده کمک از طرف خانواده نداشتن البته دختر خانوم هم قانع بودن انشاالله همسر خوب نصیبتون بشه

عشق و حال تو کثافت کاری می‌بینی ؟

الان اینو میگی

بعدا که ازدواج کنی به چیزایی که الان بهشون فکر و خیال میکنی برسی اروم میشی تازه فیلت یاد هندوستان میکنه 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕